Acasa BusinessEconomic Finlanda rupe legăturile aeriene cu România

Finlanda rupe legăturile aeriene cu România

scris de M.A.
4 afisari

Compania finlandeză Finnair nu va mai avea legături aeriene directe cu România.

Finnair (aviationweek.com)

Finnair (foto: aviationweek.com)

Zborurile directe ale Finnair vor înceta începând din data de 29 octombrie, a declarat luni, pentru Mediafax, Laura Varga, ofiţer de presă al companiei, ea precizând că decizia a fost luată deoarece cursa era considerată neprofitabilă. Finnair a anulat pe perioadă nedeterminată cursa directă către Bucureşti.

În schimb, ea a spus că Finnair a înfiinţat recent o linie directă către Croaţia. Săptămânal, zece curse dus-întors făceau legătura între Bucureşti şi Helsinki, Finlanda deţinând 57% din compania Finnair.

5 comentarii

urbos 03-10-2011 - 17:04

Nu-i nimic, ii avem pe Basescu si scarbele care il ling in dos.

un roman verde 03-10-2011 - 21:36

Nu poa’ sa faca si Basescu ce-a facut Nokia? Adica sa plece? Definitiv, evident.

urbos 03-10-2011 - 22:24

Nu-l lasa limbistii. Ce-ar face Turcescu, Pora, Nasu, Mircea Marean, CartarAscu, Cartianu, patibularii Patapievici, Plesu si Liiceanu si toata adunatura de viermi care-i mesteca facalele imputite, chiar si unii amarasteni de p-aici? Nu-ti dai seama ce jale ar fi?
Asa, pleaca Nokia, pe cine naiba intereseaza? Duca-se.

Ereticul 03-10-2011 - 23:28

Cred ca finlandezii aveau in cap de cel putin 3 luni anularea curselor Bucuresti – Helsinki (incerc de 3 luni de zile sa fac o rezervare de bilet de avion la ei pentru aprilie 2012 iar site-ul lor nu mi-a permis nici macar simularea, fata de anul trecut si acum 2 ani cand rezervarea a fost posibila).
Sa speram ca se trezesc si desteptii nostri de la Tarom si infiinteaza cursele catre Asia – n-am inteles niciodata cum de un oras de 600.000 de locuitori cu un aeroport cat Otopeniul nostru poate sa aiba zboruri catre China, Japonia si Koreea iar noi, cu un oras de 3 ori mai mare si cu piloti mult mai buni decat ai lor n-avem …

Camelian Propinatiu 04-10-2011 - 10:07

Lovindu-ne imaginea cu Schengenul, Finlanda ne-a alungat niste investitori, pagubindu-ne poporul. O reactie institutionalizata cum fu contra Olandei intoarcerea TIR-urilor cu lalele bolnave e delicata, dar patriotii români pot inventa civic destule reactii de retorsiune atingând la rândul lor imaginea Finlandei. Gazetarii, forumistii si postacii pot, de exemplu, sa se intrebe insidios daca nu cumva agresând România, exact dupa ce s-a aranjat chestiunea scutului atomic de la Deveselu, neutrii finlandezi nu fac cumva jocul enormului lor vecin jenat strategic.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult