Acasa BusinessEconomic Fonduri UE: Miniştrii, la raport la sfârşitul lunii martie

Fonduri UE: Miniştrii, la raport la sfârşitul lunii martie

scris de Marius Bâtcă
0 afisari

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu le-a solicitat luni miniştrilor şi altor oficiali guvernamentali implicaţi în absorbţia fondurilor europene ca până la sfârşitul lunii martie să fie analizate şi finalizate solicitările de rambursare restante, în proiectele pe fonduri UE.

Mihai Razvan UngureanuLa finalul întâlnirii de lucru pe tema absorbţiei fondurilor europene, primul-ministru le-a solicitat participanţilor ca până la sfârşitul acestei luni să fie analizate şi finalizate solicitările de rambursare restante, iar termenul de 45 de zile stabilit prin OUG 121/2011 pentru procesarea cererilor de rambursare să fie respectat cu stricteţe pentru a nu mai fi generate alte restanţe.

De asemenea, Ungureanu a convocat pentru marţi un comitet interministerial extins pe tema fondurilor europene, cu participarea membrilor cabinetului, a şefilor Autorităţilor de Management, Autorităţii de Certificare şi Plată, Autorităţii naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice şi celorlalte organisme intermediare implicate în absorbţia fondurilor europene, pentru analizarea măsurilor care se impun pentru accelerarea procesului de absorbţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult