Acasa BusinessEconomic Garda Financiară! Topul salariilor comisarilor şefi de la Garda Financiară

Garda Financiară! Topul salariilor comisarilor şefi de la Garda Financiară

scris de Doru Dragomir
47 afisari

Probabil ca nu exista categorie de bugetari mai „ravasita” ca cea a comisarilor de la Garda Financiara. In ce sens ravasita?

In urmatorul sens: in ultimii ani au existat schimbari peste schimbari la varful acestei institutii in mai toate judetele tarii. Cu greu mai poti tine o evidenta a acestora. Asa se intampla cand lucrezi aproape de diverse tentatii! Econtext a realizat o radiografie nationala a sefilor de la Garda Financiara, din sectiile Garzii Financiare din fiecare judet al tarii. Si am luat la puricat salariile acestora. Pe scurt, va prezentam topul comisarilor sefi de la Garda Financiara in functie de salariile cu care sunt platiti. In total, sunt 42 de comisari sefi (din 41 de judete plus Bucuresti). Este vorba despre salariul net.

Dupa cum spuneam, tagma comisarilor de la Garda Financiara a suferit cele mai multe schimbari la varf in ultimii ani. Iar Econtext a intors pe toate partile tot sectorul bugetar. Iar acum a venit randul altor bugetari: comisarii sefi de la sectiile judetene ale Garzii Financiare! In ultimii ani, multi comisari sefi au fost demisi, arestati sau au demisionat.

Econtext va arata ce salarii aveau sefii comsiariatelor Garzii Financiare in anul 2010, acestea fiind cele mai recente date. De atunci, in multe judete sunt alti sefi. De exemplu, Dragos Joita de la Dambovita a fost inlocuit de Bogdan Birta, Ion Pupazan din Dambovita a fost schimbat cu Gigi Trifoi. Dar nu sunt singurele modificari.

Dar sa trecem la partea financiara. Salariile comisarilor sefi variaza de la 3.446 lei si pana la 7.027 lei. Astfel, cel mai ridicat salariu il are comisarul sef al Garzii Financiare din Mures, care a avut venituri salariale aferente sumei de 7.027 lei pe luna. Pe a doua pozitie se plaseaza Mihai Bordeanu, comisarul sef al Garzii Financiare din Bucuresti. Acesta castiga o suma ce corespunde unui salariu lunar de 5.975 de lei. La nivel national, media salariala este de 4.714 lei. Dar iata ce salarii au comisarii sefi de la Garda Financiara din toate judetele tarii:


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS