Acasa BusinessEconomic Guvernul face calcule cu tva de 25% si cota unica de 10%

Guvernul face calcule cu tva de 25% si cota unica de 10%

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Posibilitatea scaderii cotei unice la 10% alaturi de cresterea taxei pe valoarea adaugata cu un procent, la 25%, sunt variante ce se regasesc in simularile  analizate la nivelul Executivului, a confirmat luni vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur.

“Exista o comisie care se ocupa de acest lucru si fiecare partid din arcul guvernamental are specialisti din acest domeniu. De la noi (n.r. – PDL) Adriean Videanu, cu o echipa de specialisti, lucreaza la o simulare privind masurile economice si la finalul acestor aplicatii va vom face cunoscuta strategia de relansare economica, ce se pregateste in momentul de fata”, a afirmat Flutur.

El a estimat ca simularea va fi foarte repede finalizata, intrucat reprezentantii FMI se afla in tara. Intrebat daca strategia fiscala se va discuta si cu delegatia FMI, vicepresedintele PDL nu a exclus aceasta posibilitate: “Eu cred ca se va discuta. (…) Se pregateste un mandat pentru delegatia care va discuta cu FMI”. “Nu am niciun element sa va spun concret astazi, pentru ca specialistii fac simulari pe crestere economica”, a subliniat liderul democrat-liberal, adaugand: “Raspunsul il va da echipa. E o discutie si in coalitie si cu specialistii. Mai mult de atat nu sunt mandatat sa va raspund pentru ca nu avem un raspuns final”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult