Acasa BusinessEconomic Hidroelectrica cere insolvenţa

Hidroelectrica cere insolvenţa

scris de M.A.
6 afisari

Hidroelectrica cere insolvenţa companiei. Primul temen de judecată a fost stabilit pentru 20 iunie 2012.

Hidroelectrica

Hidroelectrica cere insolvenţa

Insolvenţa Hidrolelectrica a fost cerută în 15 iunie 2012, cazul urmând să fie judecat pe 20 iunie, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Tribunalului Bucureşti. Insolvenţa ar putea reprezenta o modalitate prin care compania ar putea opri contractele bilaterale ale societăţii cu ‘băieţii deştepţi’ din energie, transmite Agerpres.

În 6 iunie 2012, şeful OPSPI, Remus Vulpescu, declara, la o conferinţă de presă, că majorările de preţ din contractele bilaterale ale Hidroelectrica renegociate până în prezent cu beneficiarii sunt prea mici, reducerile de cantităţi la fel, iar niciuna dintre companii nu a acceptat reducerea perioadei contractului.

3 comentarii

Pribeagul 18-06-2012 - 20:28

Mda… interesanta situatie.

Poporului roman i-a fost trintit un sistem de guvernare dictatorial. Sistemul i-a spus: Poporule, munceste! Construieste, spre fericirea ta, Sistemul Hidroenergetic National. Si Poporul, in conditii de robie, l-a construit.

Acum, in conditii de libertate, Poporul urma sa stea cu burta la soare, sa vada cum apele invirt turbinele, si creaza… avutie. „Pica para malaiata in gura lui Natafleta”.

Dar n-a fost sa fie. „Baietii destepti” l-au jefuit pe „constructor, proprietar si beneficiar” de drepturile de „posesie, folosință și dispoziție”. Ce bun simt? Legea o facem noi! „Ciocu’ mic, că acum noi suntem la putere!”

Si- s-a schimbat Puterea. Se pare ca trebuie sa vina la rind alti „baieri destepti”.

Cum sa facem, cum sa facem? Ideea geniala: Sa declaram insolventa celui mai valoros si rodnic giuvaer al Coroanei Romaniei!

Mai Soimii patriei, deveniti inutili si disponibilizati,

ati auzit ca pentru salvarea neamului au aparut pe lume eroii?

Nu aveti de gind sa-i stringeti pe autorii si beneficiarii acestei mascarii, bataie de joc la adresa poporului roman, sa-i crapati in doua, ca pe porci, si sa-i atirmati la portile principalelor orase romanesti.
Sa ramina invatatura de mimte pentru alti amatori!

Vreti numai pensii si salarii nesimtite?! 🙂

Acum chiar daca nu veti urma punct cu punct cele de mai sus, totusi, ceva puteti sa faceti!

„Deplin armat, ca-n ceruri sus
Să fii [î]ntreg ce-ai fost mereu,
Să tremure sub pasu-ţi greu
Albastrul cer, la Dumnezeu
Cînd vei fi dus.

Miraţi şi de răsuflet goi,
Văzîndu-ţi chipul de război
Să steie îngerii-nlemnit;
Şi orb de-al armelor sclipit,
S-alerge soarele-napoi
Spre răsărit !… „

digital 18-06-2012 - 20:49

hai nu te mai da ,Fată Mare Băsistă,că nu mai ai priză,nici măcar la șoimeliii ăia pă care i-ai produs în existența ta …efemeră!
cată-ți alte preocupări,propagandistice!!!!

Pribeagul 18-06-2012 - 21:59

Fii barbata! Asumat-ti conditia! Vezi ca toti mai marii jefuitorilor cer austeritate, restructurare, ordine si disciplina.

Fii cu un pas inaintea lor. Sistemele normale sunt sistemele unitare de pensii si salarii. Fara 2002 + n sporuri, stimulente, premii, fiecare dupa cum vrea si… poate; fara asistenta si asistenti, consultanta si consultanti, studii, proiecte, agremente, fezabilitati si alte… furturi.

Construieste reduta in calea jefuitorilor bugetului general si… consolidat! 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult