Acasa BusinessEconomic Iesim din recesiune la vara

Iesim din recesiune la vara

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Romania va iesi din recesiune in cursul semestrului doi, cresterea economica pe tot anul va fi in jurul lui zero, iar punctul minim al scaderii economice tocmai a fost atins, a sustinut joi consilierul guvernatorului Bancii Nationale Lucian Croitoru.


“Am vazut ca si FMI si-a revizuit prognoza de crestere economica la 0,8%”, fata de estimarea initiala de 1,3%, a precizat consilierul, citat de NewsIn. El a subliniat: “Dupa parerea mea, acum am atins punctul de minim. Romania a intrat in criza la un an fata de tarile dezvoltate din cauza faptului ca romanii au respins mental criza si acum au trecut in extrema cealalta in care se manifesta foarte mult pesimism in ce priveste mersul economiei”, a adaugat Croitoru. El a explicat ca “iesirea din criza a Romaniei este imposibila, fara iesirea din criza a economiei mondiale, din cauza faptului ca Romania se poate finanta foarte putin”, principalele motoare ale cresterii economice fiind cresterea exporturilor, intrarile mari de capital si cresterea investitiilor straine directe.

0 comentariu

cercetas 13-10-2010 - 16:03

Vot de blam si pus la gazeta de perete cu cel putin 2 articole de demascare si unul de condamnare din partea colectivului!
sa-i fie rusine, deviant nenorocit!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult