Acasa BusinessEconomic IKEA dezminte vestea deschiderii unei fabrici în România

IKEA dezminte vestea deschiderii unei fabrici în România

scris de C.S.
7 afisari

IKEA a dezmințit zvonurile potrivit cărora compania suedeză ar urma să deschidă o facilitate de producție în România, pe locul vechii fabrici Nokia de la Jucu.

IKEA dezminte inaugurarea unei fabrici în România.

Ikea Group nu are în plan deschiderea unei unităţi de producţie în România, nici la Jucu, nici în altă localitate. Menţionăm că Ikea Group nu deţine în prezent nicio unitate de producţie în România”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Remus Lăpuşan, care este consilier judeţean şi preşedinte al PSD Cluj, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că autorităţile judeţene vor extinderea Parcului Industrial Tetarom 3 cu 24 de hectare, pentru a permite unei firme din industria lemnului şi mobilei înfiinţarea unei unităţi de producţie.

În Parcul Industrial Tetarom 3, pe locul fostei uzine Nokia, activează în prezent unități de producție Bosch şi DeLonghi.

Grupul suedez IKEA a fost fondat în 1943 de Ingvar Kamprad. Averea lui Kamprad şi a familiei sale este evaluată la 3,3 miliarde de dolari în cel mai recent top al Forbes privind miliardarii lumii. Reţeaua IKEA numără 330 de magazine la nivel mondial.

1 comentariu

digital 10-01-2014 - 23:29

atunci sugeți …lla !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult