Acasa BusinessEconomic Impozitele şi taxele locale ar putea creşte cu 16%

Impozitele şi taxele locale ar putea creşte cu 16%

scris de A.B.
1 afisari

Impozitele şi taxele locale ar urma să crească începând cu anul viitor cu 16,05%, reprezentând rata inflaţiei cumulată pentru perioada 2010-2012, potrivit unui proiect de hotărâre iniţiat de Ministerul Finanţelor.

bani lei „În concordanţă cu prevederile Codului fiscal, se actualizează nivelurile impozitelor şi taxelor locale, precum şi amenzile aplicabile începând cu anul fiscal 2010, prin elaborarea unui nou proiect de hotărâre a Guvernului, începând cu anul fiscal 2013, cu rata inflaţiei pentru perioada de 3 ani de la ultima indexare, respectiv 16,05% pentru anii 2010-2012″, se arată în document.

Ministerul estimează că, prin indexarea la inflaţie a impozitelor şi taxelor locale, veniturile bugetelor locale vor creşte cu 891 milioane lei.

2 comentarii

digital 26-03-2012 - 16:17

care cod și al cui cod?!
poate a lui isărescu-mumia și a lui blejnar-scârnăvia…
ăla-i cod fiscal,așa cum,kiombul e președintele unei țări normale la cap!
care l-a ales două mandate,și care încă îl mai suportă pe acest JEGH ORDINAR!

vasile 26-03-2012 - 17:46

PAI SALARIILE SI PENSIILE NU AU FOST INDEXATE CU RATA INFLATIEI !!!! SI NICI TAIAREA SALARIILOR PE O PERIDOADA DE 6 LUNI CUM A ACCEPTAT CURTEA CONSTITUTIONALA NU A FOST RESPECTATA. SI NICI MARIREA SALARIILOR CADRELOR DIDACTICE CU 50 % CONFORM LEGII NU A FOST APLICATA . SI NICI RECALCULAREA/TAIEREA pensiilor fostilor militari nu este constitutionala , deoarece militarii nu au contribuit niciodata la fondul de pensii , tocmai de aceea se si numeu PENSII MILITARE DE STAT.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult