Acasa BusinessEconomic În sfârşit, s-a terminat şi A2. Autostrada Soarelui, inaugurată joi

În sfârşit, s-a terminat şi A2. Autostrada Soarelui, inaugurată joi

scris de L.M.
1 afisari

În sfârşit, s-a terminat şi A2. Autostrada Soarelui, inaugurată joi. CNADNR anunţă că, joi, va avea loc ceremonia oficială de recepţie la terminarea lucrărilor pentru tronsoanele 6 si 7 ale autostrăzii A2, respectiv Cernavodă – Medgidia si Medgidia – Constanţa.

În sfârşit, s-a terminat şi A2. Autostrada Soarelui, inaugurată joi

În sfârşit, s-a terminat şi A2. Autostrada Soarelui, inaugurată joi

Lucrările de construcţie pentru tronsonul CernavodăMedgidia au fost executate de Asocierea ASTALDI SPA-MAX BOEGL ROMANIA SRL CERNAVODA, cele pentru tronsonul MedgidiaConstanţa de Asocierea Astaldi SpA – Max Bögl, iar serviciile de consultanţă sunt asigurate de Asocierea S.C. Search Corporation SRL/S.C. Tecnic Consulting Engineering Romania SRL.

Valoarea totală a proiectului „Construcţie autostrada CernavodăConstanţa” este de 1.486.158.338 lei (fără TVA). Sprijinul financiar nerambursabil alocat prin Fondul de Coeziune este de 349.685.338 lei (fără TVA), din care ontribuţia Comisiei Europene este de 297.232.539 lei (fara TVA) – 85%. Diferenţa până la valoarea totală a proiectului este asigurată de Guvernul României de la Bugetul de Stat si din alte surse de finanţare (BEI), anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, într-un comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult