Acasa BusinessEconomic Incepe Forumul International Asigurari–Reasigurari

Incepe Forumul International Asigurari–Reasigurari

scris de Ziua Veche
0 afisari

 Luni se da startul editiei din acest an a Forumul International Asigurari – Reasigurari. Organizat de Media XPRIMM, evenimentul se va desfasura intre 24 si 28 mai, reunind si in acest an peste 500 de lideri si specialisti din pietele internationale de asigurari, reasigurari, brokeraj si pensii private.

 “Am reusit ca in cele 12 editii de pana acum sa aducem FIAR la un nivel cu care tara noastra se poate mandri. Este, in acest moment, cel mai important eveniment de profil din Europa si acest lucru reiese si din faptul ca, an de an, unii dintre cei mai importanti lideri si specialisti ai pietelor internationale de asigurari si reasigurari isi rezerva ultima saptamana a lunii mai venirii la Sinaia”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Business Development Director al Media XPRIMM.

 Si in acest an, FIAR ofera participantilor sansa de a vedea care sunt tendintele de dezvoltare in pietele de profil, prin intermediul celor 6 conferinte de specialitate, care vor avea loc la Casinoul din Sinaia.

 Luni, 24 mai 2010 – Ziua Brokerilor

Marti, 25 mai 2010 – Conferinta Principala si Ziua Asigurarilor de Viata si Sanatate

Miercuri, 26 mai 2010 – Ziua Asigurarilor Auto si Ziua Investitiilor Financiare

Joi, 27 mai 2010 – Ziua Pensiilor Private

 Conferintelor FIAR li se vor adauga in programul participantilor sute de intalniri bilaterale si numeroase evenimente de socializare, menite sa ofere invitatilor oportunitatea de a duce dezbaterile din cadrul conferintelor la un alt nivel, transformandu-le in noi parteneriate de succes.

 “FIAR a constituit inca de la prima editie o excelenta forma de promovare pentru piata romaneasca de asigurari. Cele mai importante decizii luate cu privire la acest domeniu au trecut pin dezbaterile conferintelor FIAR. Am beneficiat intotdeauna si de participarea unor importante nume din pietele internationale de profil, care au oferit sfaturi si idei pretioase liderilor si specialistilor romani”, a adaugat Alexandru CIUNCAN.

 Asadar, FIAR reprezinta nu doar un eveniment care ofera participantilor sai oportunitatea de a incheia noi parteneriate, atat de importante in special in vreme de criza, dar si un excelent instrument de lobby pentru piata romaneasca de asigurari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult