Acasa BusinessEconomic “Investiți în CASH”

“Investiți în CASH”

scris de B.C.R
2 afisari

„Investiți în CASH” este sfatul unui economist de renume mondial, cel care a prevesit criza mondială.

Nouriel Roubini

Întrebat în ce ar trebui să investească oamenii, Nouriel Roubini a răspuns că spune același lucru pe care îl spune de ceva vreme tuturor celor care îl întreabă: „eu îmi țin majoritatea banilor cash„. Motivul este unul cât se poate de simplu, spune economistul: „Este mai bine să fii sigur decât să-ţi pară rău”.

„Nu este timpul pentru active riscante”, adaugă Roubini, care arată că dacă ești paranoic, poți să începi să investeși în mâncare sau arme, muniție, lingouri de aur și să te duci în creierii munților.

Nu demult au apărut informații că și investitorul George Soros își ține în cash miliarde de dolari.

1 comentariu

nimeni 16-08-2011 - 12:08

a investi in cash -adica a tine banii la saltea- spune ca este cea mai neagra perioada posibila. nimic nu mai merita, si incet incet banii devin extrem de greu de obtinut.

ce ma surprinde la roubini este ca nu ia in calcul o schimbare radicala si completa a intregului sistem monetar . pentru ca aici e buba fiind umflata de sistemul bancar. cangreana lumii moderne e localizata in sistemul financiar mondial. chior sa fii sa nu vezi asta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult