Acasa BusinessEconomic Ion Ariton: Să vedem, să analizăm, ne dorim…

Ion Ariton: Să vedem, să analizăm, ne dorim…

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Ministrul economiei, Ion Ariton, care a preluat conducerea instituţiei de la Adriean Videanu, a avut ieri o primă întâlnire cu presa, după aproape două luni de la numirea sa în funcţie. Ariton însă nu a avut de transmis niciun mesaj concret, în afară de cel al continuării muncii predecesorului său.


Potrivit Mediafax, în rest, discursul ministrului a fost presărat cu posibilităţi sau intenţii de analize, fără a transmite însă o idee conturată de la conducerea ministerului care are în subordine companii româneşti de miliarde de euro.

Ion Ariton a vrut mai întâi să vadă cum poate colabora mai bine cu presa scrisă şi cu televizunile şi, în acest sens, a dat asigurări că în cel mai scurt timp va numi un purtător de cuvânt. Mai mult, de două ori pe lună vor avea loc conferinţe la minister pentru ca publicul să ia pulsul evenimentelor. Întrebat dacă aceste întâlniri vor avea loc la fel cum s-au întâmplat şi cele promise de preşedintele Traian Băsescu în Piaţa Universităţii, Ariton a zâmbit discret.

0 comentariu

usla 02-11-2010 - 04:43

Cum mai poate acest om sa conduca treburile unei tari in agonie! Este o adevarata crima ce trebuie curmta !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS