Acasa BusinessEconomic Isarescu: M-a bestelit Becali la TV de am inchis televizorul

Isarescu: M-a bestelit Becali la TV de am inchis televizorul

scris de Ziua Veche
11 afisari

 

.Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a povestit vineri, in contextul prezentarii raportului asupra inflatiei, cum intr-o seara, inainte de declansarea crizei imobiliare, a fost „bestelit” de omul de afaceri Gigi Becali la TV incat „a inchis televizorul”.


Marturisirea a fost facuta dupa ce Mugur Isarescu a fost intrebat de presa daca el crede ca preturile pe metrul patrat la apartamente au scazut suficient de mult. Initial, Isarescu a raspuns zambind ca „nu stie”, adaugand ca nu mai are nici o preocupare in acest sens, pentru ca si-a incheiat socotelile cu copiii. „Chiar ca nu stiu. Eu mi-am incheiat socotelile cu copiii, asa ca nu mai am nicio preocupare. Banuiesc ca da. Cu mult inainte de declansarea crizei, cand spuneam ca nu e corect ce se intampla in nordul Bucurestiului (cu tranzactiile de terenuri – n.red), seara m-a bestelit Becali la TV de am inchis televizorul”, a marturisit zambind oficialul BNR, citat de Gandul. Isarescu a renuntat la un apartament pe care l-a cedat prin donatie baiatului sau.

0 comentariu

radaké 26-10-2010 - 11:10

faine

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult