Acasa BusinessEconomic Îşi ia Gigi Becali zborul sau doar avion?

Îşi ia Gigi Becali zborul sau doar avion?

scris de P.C.R.
2 afisari

Omul de afaceri Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, a investit 16,5 milioane de dolari şi 9 milioane de euro în achiziţia unui avion şi unui elicopter, pe care le va opera în regim de taxi aerian alături de o a treia aeronavă, care va fi cumpărată de Gigi Becali.

Gigi_Becali isi ia avion„Am cumpărat un avion Hawker 900 XP cu 9 locuri şi un elicopter Dolphin cu 5 locuri, care vor fi operate în regim de taxi aerian de către firma Inter Aviation. Firma este deţinută în proporţie de 51% de fiica mea, Adina Niculae, restul fiind în proprietatea InterAgro”, a declarat pentru Mediafax Ioan Niculae.

„Am discutat şi cu Gigi Becali, care vrea să cumpere o aeronavă Challenger 604, să operăm şi aeronava lui. Vrem să amenajăm o mică aerogară la aeroportul Băneasa, iar Gigi Becali va avea, la rândul lui, acces la aeronavele noastre”, a spus Niculae.

Contactat de Mediafax, Gigi Becali a confirmat că va cumpăra un avion în următoarele 2-3 luni, pe care va plăti circa 10 milioane de euro.

Challenger 604 poate avea între 9 şi 18 locuri, în funcţie de configuraţie. Producţia la seria 604 a încetat în 2006.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult