Acasa BusinessEconomic Jeffrey Franks şi-a schimbat pantofii (VIDEO)

Jeffrey Franks şi-a schimbat pantofii (VIDEO)

scris de D.S.S.
3 afisari

Întrebat cum comentează ştirea prezentată duminică de presa din România, în care şeful delegaţiei FMI la Bucureşti, Jeffrey Franks, era ironizat pentru că purta o pereche de pantofi care aveau o gaură în talpă, reprezentantul Fondului a precizat că şi-a schimbat pantofii.

foto:Alexandru Micsik / Administraţia prezidenţială

Omul cu banii de la FMI, Jeffrey Franks, s-a prezentat sâmbătă la Cotroceni încălţat într-o pereche de pantofi uzaţi, care aveau o gaură măricică în centrul tălpii. Întâlnirea de sâmbătă a preşedintelui României, Traian Băsescu, cu reprezentanţii misiunii comune de evaluare a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, a scos în evidenţă un caz hilar, la prima vedere, dacă n-ar fi chiar trist.
Jefrey Franks, omul de la FMI care tot dă României sfaturi despre politici economice, reduceri bugetare, liberalizări de preţuri la energie etc., a venit la Cotroceni cu ditamai gaura în pantof. E greu de crezut că la FMI se câştigă puţin, sau că domnul Franks de abia se mai descurcă cu banii, la fel ca un profesor, medic sau pensionar din România. Din păcate, acesta este reprezentantul celor care, de facto, conduc astăzi România.
Întrebat, la finalul unei conferinţe de presă, cum comentează ştirea, Franks a spus că şi-a schimbat pantofii luni. Apoi a menţionat că nu vrea să facă alte comentarii pe acest subiect, rolul său fiind acela de a prezenta evoluţia economică a României.

Vezi aici ce vrea Jeffrey Franks de la economia românească

4 comentarii

tanase marian 09-05-2011 - 14:02

sunteti o lume de bolnavi nenorociti gunoaielor ati distrus romania,,……………. barfe de derbedei mizerii umane daca un bletemat al lui dumnezeu a facut puscarie an comunism si apoi dupa marea eliberare de comunism a spart o banca si si a facut o televiziune este la fel de normal ca medicii militari din spitalul m. i. sa i gasim beti an cabinet sau ca un derbedeu medic la fundeni sa dea afara an strada un pacient cu ,,a. v. c,, el un bolnav psihic,,. asa sa va ajute creatorul voua nenorocirea poporului roman,,……………

Ticu 10-05-2011 - 13:35

Nu radeti de bietul om pentru ca americanii nu prea pun mare pret pe haine si pantofi. Robert McNamara (fost ministru al Apararii sub JF Kennedy si LB Johnson), pe cand era presedintele Bancii Mondiale, umbla frecvent in weekend cu gulerul camasii si mansetele roase. Ba chiar primea si demnitari straini in aceasta tinuta.

tanase marian 10-05-2011 - 18:31

voi desigur ati uitat,cu ani an urma presedintele american dinaintea lui bush a aparut la un prezidiu cu pantofii gauriti an talpa,,sa conchidem nu gandim normal ei sunt sfatuiti de psihologi sa apara an asemenea posturi rusine luma a rusinii desarte,,…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult