Acasa BusinessEconomic Jolidon are probleme cu banii

Jolidon are probleme cu banii

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Criza nu a  ferit nici producatorii de haine. Jolidon, ce confectioneaza lenjerie intima in brand propriu, are probleme financiare inca de anul trecut, neplatindu-si ratele la banca.

Au cumparat prin BRD, acum mai multa vreme, masini de cusut si alte produse. Pana acum cateva zile mai avea putin si trebuia sa returneze inapoi toate aceste bunuri, contractele fiind aproape de a fi reziliate, ne-au declarat surse din apropierea firmei. Banca, in general, vrea sa isi pastreze clientii mari. De aceea a acceptat, in cele din urma, sa refaca aceste contracte, compania putandu-si continua linistita afacerea. Nu stiu cati dintre dumneavoastra merg, mai ales in aceasta perioada, in magazilele scumpe pentru a va cumpara haine. Cel putin magazinele Jolidon din mall-uri sunt goale, rar intrand persoane care sa cumpere produse de la ei avand in vedere preturile ridicate. De fapt, de aceasta problema se lovesc multi comercianti. “Majoritatea retailerilor suprevietuieste datorita chiriilor mici si nu multumita vanzarilor”, ne declara, recent, Carmen Rusu, consultant King Sturge. Asta pentru ca exista o categorie, destul de mare de vizitatori, care intra in mall ca o modalitate de petrecere a timpului liber, fara sa cumpere ceva.

0 comentariu

Rodu Aurelian 13-10-2010 - 10:39

Ich wais nicht
Eu sunt mic…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult