Acasa BusinessEconomic Legea bugetului de stat pe 2014, publicată în Monitorul Oficial

Legea bugetului de stat pe 2014, publicată în Monitorul Oficial

scris de C.S.
2 afisari

Decretul de promulgare a Legii bugetului de stat pentru anul viitor, semnat ieri de președintele Traian Băsescu, a fost publicat în Monitorul Oficial.

Legea bugetului de stat pe 2014 a fost publicată în Monitorul Oficial. (foto: Agrepres)

Potrivit textului oficial apărut în Monitorul Oficial „se promulgă Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014 și se dispune publicarea acestei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I”.

Potrivit Legii bugetului de stat pe 2014, plafonul soldului bugetar general consolidat, exprimat ca procent din produsul intern brut, este de 2,2%, iar pentru 2015 de 1,4%.

„În anul 2014, plafoanele privind finanțările rambursabile care pot fi contractate de către unitățile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, precum și cele privind tragerile din finanțările rambursabile contractate sau care urmează a fi contractate de către unitățile/subdiviziunile administrativ-teritoriale sunt în sumă de 1,2 miliarde lei fiecare. Valoarea aferentă finanțărilor rambursabile care pot fi autorizate pentru o unitate/subdiviziune administrativ-teritorială este de maximum 100 milioane lei anual”, se arată în document.

Plafonul cheltuielilor de personal ale bugetului general consolidat, exprimat tot ca procent din PIB, este de 7,3% în 2014 și de 7,2% în 2015.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult