Acasa BusinessEconomic Locuri de muncă în Marea Britanie pentru tinerii români

Locuri de muncă în Marea Britanie pentru tinerii români

scris de A.B.
3 afisari

Angajatori din Marea Britanie şi Insulele Canalului Mânecii vin în România la sfârşitul lunii martie pentru a angaja sute de tineri în baruri, restaurante şi hoteluri, pe o perioadă de 6-12 luni şi cu salarii de 1.000 -1.500 de euro pe lună.

ospatar chelner Tinerii români sunt la mare căutare în Marea Britanie. Românii au câştigat aprecierea britanicilor pentru că se adaptează uşor la locul de muncă, sunt foarte motivaţi, responsabili, muncitori şi învaţă repede.

Potrivit unui comunicat Icepworld România, care va organiza interviurile, tinerii români vor fi selectaţi pentru locuri de muncă în hoteluri de 3 şi 4 stele, restaurante şi baruri în oraşe şi staţiuni turistice din Marea Britanie.

Contractele de muncă sunt pentru o perioadă de 6-12 luni pentru posturi precum ospătar/ospătăriţă, barman/barmaniţă, recepţioneri, valeţi, cameriste, maseuri, ajutori bucătari şi bucătari. Există însă şi oferte pentru şef de sală, director de recepţie sau director de restaurant, transmite Mediafax.

Candidatul ideal are între 18 şi 30 de ani, vorbeşte limba engleză avansat şi are o experienţă de minim şase luni in domeniul HORECA. Salariul de care se vor bucura cei angajaţi va fi între 1.000 şi 1.500 de euro, în funcţie de experienţa şi postul ocupat. Cazarea şi mesele în timpul orelor de muncă sunt asigurate de angajator.  Primele interviuri de selecţie se vor desfăşura la Bucureşti pe 31 martie.

1 comentariu

Ciu Huhu 23-03-2012 - 17:17

E un lucru bine stiut ca multi dintre barbatii englezi sint homosexuali, foarte probabil din cauza asta angajeaza tineri romani…!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult