Acasa BusinessEconomic Loteria bonurilor fiscale. Cu ce bonuri câştigi în august 2015

Loteria bonurilor fiscale. Cu ce bonuri câştigi în august 2015

scris de Z.V.
12 afisari

Duminică, 20 septembrie a.c., a avut loc extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 31 august 2015.

loteria bonurilor fiscale extragereFondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 20 septembrie a.c., a fost organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care au desemnat ziua și valoarea bonurilor câștigătoare.

Bonurile în valoare 320 de lei emise la 5 august sunt câştigătoare la Loteria Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de 1 milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult