Acasa BusinessEconomic LOTERIA BONURILOR FISCALE – Extragerea lunii octombrie 2015

LOTERIA BONURILOR FISCALE – Extragerea lunii octombrie 2015

scris de C.P.
108 afisari

Duminică, 22 noiembrie, va avea loc extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 – 31 octombrie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câştigători, care vor fi desemnaţi în urma altei extrageri dacă se depăşeşte numărul.

loteria bonurilor fiscale extragereSelecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 22 noiembrie, va fi organizată prima etapă de selecţie care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor,  dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea va avea două etape, după cum urmează:

– etapa I: va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare;
– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

Ziua castigatoare: 11 octombrie

Valoarea castigatoare a bonului fiscal: 772

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult