Acasa BusinessEconomic Lucrări suplimentare de 2,7 milioane de euro la Magistrala 5

Lucrări suplimentare de 2,7 milioane de euro la Magistrala 5

scris de L.M.
7 afisari

Metrorex a atribuit germanilor de la Max Bogl un contract de 12,2 milioane lei (2,7 milioane euro) fără TVA, pentru lucrări suplimentare la Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon.

Lucrări suplimentare de 2,7 milioane de euro la Magistrala 5

Lucrări suplimentare de 2,7 milioane de euro la Magistrala 5m (foto: magistrala5.ro)

Contractul vizează lucrări de deviere a reţelelor edilitare aferente Magistralei 5, lot L1.2 – Romancierilor – staţia Valea Ialomiţei inclusiv depou şi galerie de legătură, conform cerinţelor precizate în caietul de sarcini, se arată în anunţul de atribuire al Metrorex, transmite Mediafax. Lucrările au fost adjudecate la 20 noiembrie prin negociere fără anunţ de participare.

În martie 2011, Metrorex a semnat cu Max Bogl un contract de 231,6 milioane lei, fără TVA, pentru construcţia staţiei şi depoului Valea Ialomiţei, parte a Magistralei 5.

Contractul pentru lucrările de rezistenţă a secţiunii Râul Doamnei – Opera (Haşdeu), cu o lungime totală de 6,2 kilometri şi 9 staţii, a fost adjudecat la vremea respectivă de asocierea Astaldi – FCC – Delta ACM – AB Construct pentru 918,9 milioane lei, fără TVA.

La jumătatea acestui an, Metrorex a atribuit şi acestei asocieri un contract de 69 milioane lei (15,5 milioane euro) fără TVA pentru lucrări suplimentare, de deviere a reţelelor edilitare.

Lucrări la părţi din tronsonul metrou Drumul Taberei – Universitate se regăsesc în lista investiţiilor prioritare stabilite de Guvern pentru 2014.

Primele trenuri pe Magistrala 5, de la Râul Doamnei şi de la staţia Valea Ialomiţei, până la Eroilor, ar fi trebuit puse în funcţiune în cursul anului 2015.

1 comentariu

NICO 06-12-2013 - 18:41

LA CFR CALATORI TOTUL ESTE IN ORDINE SI LEGAL :
CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU = ZERO
CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR=ZERO
CURTEA DE CONTURI=ZERO
ANRMAP=ACOPERA ACHIZITIILE FARA LICITATII PUBLICE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO
CONCLUZIA =SE FURA LA GREU ?
DOROBANTU VALENTIN = MANAGERUL”SMART” DE LA CFR CALATORI, NUMIT DE FENECHIU, SALARIU LUNAR PESTE 9000 DE EURO PLUS BONUSURI DE UNDE SE POATE.
SA TOT TRAIESTI …
LA MULTI ANI STIMATI ANGAJATI AI ACESTEI SOCIETATI , DORMITI LINISTITI , DOROBANTU „LUCREAZA” PENTRU VOI !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult