Acasa BusinessEconomic Lukoil România a scumpit din nou carburanţii

Lukoil România a scumpit din nou carburanţii

scris de C.P.
1 afisari

Lukoil România a majorat luni preţurile carburanţilor, cu trei bani pe litru, după ce vineri a scumpit benzina şi motorina cu şase bani pe litru, ajungând la o creştere cu nouă bani pe litru, aplicată şi de companiile OMV Petrom (SNP) şi Rompetrol.

Lukoil a scumpit din nou carburantiiLukoil România a scumpit benzina şi motorina în doi paşi. Vineri cu şase bani pe litru şi astăzi, luni, cu trei bani pe litru. De asemenea, în fiecare weekend Lukoil practică preţuri cu cinci bani pe litru mai mici decât preţurile afişate în fiecare zi de vineri”, potrivit datelor companiei petroliere transmise la solicitarea Mediafax. Preţul benzinei Ecto a crescut de la 5,78 lei pe litru, iar cel al motorinei Ecto Super Diesel a fost majorat la 5,68 lei pe litru. Sortimentele Euroluk 95 şi Euro L Diesel au fost scumpite la 5,29 lei şi 5,36 lei pe litru.

OMV Petrom şi Rompetrol au crescut preţurile carburanţilor cu nouă bani pe litrula sfârşitul săptămânii trecute. În urma creşterii preţurilor, unele sortimente de benzină comercializate de cele două companii au depăşit pragul de şase lei pe litru. Principalele companii care distribuie carburanţi sunt OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil România (subsidiată a grupului rus Lukoil) şi MOL (Ungaria).

Citeşte aici cum preţul petrolului sare în aer

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult