Mechel a reluat producţia la Ductil Steel Oţelu Roşu | Ziua Veche
Acasa BusinessEconomic Mechel a reluat producţia la Ductil Steel Oţelu Roşu

Mechel a reluat producţia la Ductil Steel Oţelu Roşu

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Compania Mechel a anunţat luni, 22 octombrie că Divizia Metalurgică Est-Europeană Mechel a realuat activitatea de producţie a oţelului la întreprinderea Ductil Steel Oţelu Roşu.

Mechel a reluat producţia la Ductil Steel Oţelu Roşu

Într-un comunicat de presă al Mechel, remis de Agerpres, se anunţă că producţia de oţel este reluată şi va continua în regim normal, conform planurilor de încărcare a capacităţilor uzinelor româneşti ale Mechel. Pe parcursul întreruperii temporare a activităţii uzinei în luna octombrie 2012, a fost finalizată şi ultima etapă a modernizării complexului de producţie a oţelului, care a fost începută din 2010. Astfel, a fost dată în exploatare instalaţia de dozare a feroaliajelor şi a materialelor de adaos. Aceasta va contribui la diminuarea coeficienţilor de consum ai oţelăriei, potrivit companiei. De asemenea, folosirea acestei instalaţii va permite desfăşurarea procesului tehnologic.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia, ale cărei afaceri includ activităţi de minerit, siderurgie, feroaliaje şi energie electrică. În România, grupul Mechel este prezent prin cinci întreprinderi metalurgice – Mechel Târgovişte, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oţelu Roşu, Laminorul Brăila.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult