Acasa BusinessEconomic Cinci ore mai bogat cu 89 de miliarde de dolari

Cinci ore mai bogat cu 89 de miliarde de dolari

scris de Ziua Veche
6 afisari

Americanul Paul Fischer a descoperit, vineri noapte, ca pur si simplu contul sau bancar explodase. Cand s-a dus la ATM sa scoata niste bani de pe card, a observat pe chitanta ca in se imbogatise peste noapte cu 88,88 miliarde de dolari, scrie Yahoo.com. Totul s-a datorat unei erori tehnice a bancii SunTrust unde omul isi avea contul si care a rezolvat problema la cateva ore dupa ce a fost sesizata.

 

 

“88 de miliarde de dolari? Ce sa fac au atata banet”, s-a intrebat Fischer. Inainte ca banca sa-si corecteze eroarea, americanul i-a intrebat pe reprezentantii bancii daca, pana se corecteaza eroarea, poate muta multime de bani intr-un depozit, iar dobanda acumulata in cele cateva ore sa o doneze in scopuri de caritate. De semnalat ca acesta se ridica la 7,3 milioane de dolari. Banca a refuzat propunerea celui pe care “il imbogatise” peste noapte cu 89 de miliarde de dolari. Banii au fost scosi din contul omului sambata dimineata. “S-a dus tot. Sunt din nou sarac. Am fost milionar pentru cinci ore”, a declarat dezamagit Paul Fischer. Astfel de erori au fost semnalate frecvent in sistemul bancar american. Americanul si-a pus totusi intrebarea: Daca intr-adevar am fost cu 89 de miliarde de dolari mai bogat in cele cinci ore? Daca ti s-ar intampla si tie, ce ai face cu banii?

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult