Acasa BusinessEconomic Ministrul Turismului: Litoralul, pregătit pentru turişti de 1 mai

Ministrul Turismului: Litoralul, pregătit pentru turişti de 1 mai

scris de A.B.
3 afisari

Cristian Petrescu, ministrul Turismului, a făcut o vizită pe malul Mării Negre, pentru a vedea cum se prezintă sudul litoralului cu aproape o lună înaintea deschiderii sezonului estival.

marea neagraCu toate că lucrările de pe litoral sunt în toi, Cristian Petrescu susţine că staţiunile vor fi pregătite să îşi întâmpine turiştii începând din 1 mai şi speră că va fi un sezon reuşit.

„Se lucrează în staţiunile din sudul litoralului. Am primit asigurări că în privinţa plajelor, afectate de furtunile puternice, se intervine şi vor fi rezolvate sută la sută până la 1 mai. Tot litoralul pare pe calea cea bună, pe 1 mai sper să fie totul rezolvat. Există premisele să avem un sezon reuşit şi eu cred că aşa va fi”, a afirmat Petrescu la sfârşitul vizitei.

El a mai spus că în această vară va fi realizat şi un experiment pentru a se stabili dacă poate fi rezolvată problema algelor, urmând să fie amplasate plase în largul Mării Negre, pe o distanţă de trei kilometri, care ar urma să reţină algele şi să le împiedice să mai ajungă la ţărm.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS