Acasa BusinessEconomic Noaptea shoppingului de lux în Bucureşti

Noaptea shoppingului de lux în Bucureşti

scris de D.P.
101 afisari

Pasionaţii de produse de lux sunt aşteptaţi la prima ediţie Special Night Out, care va avea loc joi seară, în intervalul orar 20.00 – 00.00, în trei zone importante din Bucureşti, Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor şi The Grand Avenue, JW Marriott.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Special Night Out este cel mai mare eveniment de acest fel din România, reuşind să aducă la un loc 46 de magazine de lux, concentrate în cele trei zone de interes – Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor şi The Grand Avenue, JW Marriott -, cu scopul de a poziţiona Bucureştiul ca destinaţie pentru shoppingul de lux.

Astfel, pentru prima oară partenere în această formulă, cele 46 de magazine de lux vor avea program prelungit în intervalul orar 20.00 – 00.00, vor prezenta cele mai elegante şi rafinate colecţii – fie că este vorba de modă, design de interior, obiecte de autor pentru scris, produse audio-video de lux, bijuterii şi produse de înfrumuseţare -, iar cele mai multe dintre acestea vor veni cu oferte speciale la anumite produse.

Magazinele participante în proiect vor putea fi uşor recunoscute, datorită vitrinelor marcate „Special Night Out”.

Iniţiativa acestui proiect a venit din partea brandurilor de lux şi, cu atât mai mult, este de apreciat numărul ridicat de magazine care au reuşit să facă posibilă implementarea primei sale ediţii. Acest lucru demonstrează, în mod clar, faptul că Bucureştiul poate deveni o destinaţie pentru shoppingul de lux.

De la o celebrare a luxului nu ar fi putut lipsi băuturile premium, motiv pentru care, în magazinele partenere, cumpărătorii vor fi răsfăţaţi cu produse de gen aparţinând unor mărci renumite. Cei care doresc să se bucure de cât mai multe oferte sunt invitaţi să îşi planifice ruta de shopping cu mare atenţie, pentru a nu rata unele dintre cele mai interesante colecţii create de designeri celebri.

4 comentarii

Salut 28-05-2013 - 22:29

Noaptea shoppingului de lux în Bucureşti = Noaptea lipsei de bun simt national.

Sper ca vanzatorii sa iasa pe pierdere si cumparatorii sa-si piarda cumparaturile.

Tom Cc 29-05-2013 - 07:16

bani ?? bani ??

Camelian Propinatiu 29-05-2013 - 20:23

Nu trebuie sa fii mare scriitor ca sa intelegi ca in spatele acestei strategii de marketing se afla cresterea brusca a concurentei, adica Bookfestul.

digital 29-05-2013 - 20:37

shoppingul de lux, într-o țară chinuită de convulsii sociale și multă sărăcie!
mare viitor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult