Acasa BusinessEconomic O firma americana ofera un Kalasnikov cadou la cumpararea unei camionete

O firma americana ofera un Kalasnikov cadou la cumpararea unei camionete

scris de Ziua Veche
2 afisari

Kalasnikov gratis dela Nations TrucksO firmă de camionete din Statele Unite şi-a triplat în ultimele zile vânzările, prin oferirea, la promoţie, a unei puşti de tip AK-47, la cumpărarea unui vehicul utiliar.

 

„Am început miercuri (11 noiembrie), Ziua Veteranilor. Şi în patru zile, mi-am triplat vânzările”, a afirmat Nick Ginetta, director de vânzări la Nations Trucks, din Sandford, Florida. Firma oferă la fiecare vânzare a unei camionete un bon cu care se poate obţine o puşcă semiautomată Kalaşnikov din depozitul de arme al oraşului.

„Vroiam să atrag atenţia, să provoc controverse şi să se vorbească despre mine. Este vorba de publicitate. Totuşi, nu mă aşteptam la un astfel de succes”, a explicat concesionarul, veteran de război şi susţinător al dreptului de portarmă.

„Clienţii mei sunt sportivi, vânători, pescari. Dacă aş fi vândut (maşini sud-coreene) Hyundai, nu aş fi făcut acest gen de promoţie”, a spus el.

În patru zile, directorul de vânzări a distribuit 21 de bonuri pentru puşti AK-47 şi intenţionează să continue operaţiunea până la sfârşitul lunii, el rezervând în depozit aproximativ 100 astfel de puşti semiautomate.

„Nu sunteţi obligaţi să luaţi această armă, puteţi să luaţi altceva”, precizează el, subliniind că persoanele care vor să primească puşca automată trebuie să se supună verificărilor uzuale privind antecedentele lor judiciare.

Succesul operaţiunii a devenit sursă de glume în rândul angajaţilor. „Şefule! Linia 1, (Osama) ben Laden vrea să cumpere o camionetă”, glumesc vânzătorii.

„Nu pretind faptul că (Barack) Obama ar aproba promoţia mea. Nu m-a sunat încă”, afirmă, ironic, directorul de vânzări.

 

 

0 comentariu

Parpanghel 03-11-2010 - 22:48

Zeus cu din astea trebuia sa-si inceapa mandatul1/2. Dar cand treaba este groasa de tot, apare fostul procuror comunist, astazi aparatorul tuturor capi ai mafiei miorithice, si hop, LIBERARE!hAi sa vedem de data asta, exista JUSTITIE in R O .

sorge 04-11-2010 - 06:06

Se spunea la un moment dat ca Babiuc se tot ruga de Becali s o faca si asta nu voia .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult