Acasa BusinessEconomic O veste proastă pentru marii bogaţi

O veste proastă pentru marii bogaţi

scris de D.P.
1 afisari

ANAF a înfiinţat structurile judeţene pentru verificarea marilor averi.

Sorin Blejnar cu ochii pe Top 300 bogatasi

Sorin Blejnar cu ochii pe Top 300 bogatasi (foto evz.ro)

La nivelul Direcţiilor Generale ale Finanţelor Publice (D.G.F.P.) judeţene şi a municipiului Bucureşti au fost înfiinţate, începând cu luna martie, structuri de verificări fiscale care au atribuţii de control al veniturilor persoanelor fizice, potrivit unui comunicat al ANAF. ‘Avem în vedere diferenţele semnificative, adică mai mari de 10%, între veniturile pe care le constatăm utilizând metodele indirecte de control şi veniturile declarate la Fisc de către persoanele fizice. Structurile judeţene vor controla toate persoanele fizice la care se constată aceste diferenţe semnificative de venit şi care nu îndeplinesc criteriile pentru a fi verificate de către structura specializată din aparatul central al ANAF‘, a declarat preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Sorin Blejnar.
Reorganizarea făcută în urma creării acestor structuri nu a presupus noi angajări, necesarul de personal fiind asigurat prin redistribuirea angajaţilor deja existenţi. În ceea ce priveşte instruirea personalului, ANAF a beneficiat şi va beneficia în continuare de sprijinul experţilor FMI, ai IRS din Statele Unite ale Americii (Fiscul american), ai Agenţiei Regale pentru Venituri şi Vama din Regatul Unit al Marii Britanii, precum şi ai Fiscului francez.

3 comentarii

nimeni 08-03-2012 - 20:52

fel de fel de sefi din garda financiara si din administratia fiscala in primul rand, fosti vamesi, sefi de politie, fosti si actuali primari, judecatori , fosit si actuali directori de regii autonome si spitale de stat , fosti si actuali membrii ai legislativului, fosti si actuali membrii ai guvernului si agentiilor guvernamentale de tot felul . lista ramane deschisa inspre toti cei corupti si coruptibili- adica toti sefii si sefuletii bugetari.

aiurea. se vor lupta cu nu stiu ce proprietar care si-a facut casa cu turnulete – ca nu a platit impozite !

digital 08-03-2012 - 21:08

da,trebuia să mai inventeze alte latrine,cu alți kk-ați,că nu erau destui su-gaci de bani nemunciți….
un fâs de-al băshinosului,shef…

urbos 08-03-2012 - 21:22

In sfarsit se va face dreptate. Rolandu va pune botu.
Ma duc sa ma cac.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult