Acasa Actualitate-Interna Parlamentul a votat creșterea pensiilor cu 40%

Parlamentul a votat creșterea pensiilor cu 40%

scris de Misu Andrei
144 afisari

Parlamentul a votat marți majorarea pensiilor cu 40%, amendament susținut de PSD la legea rectificării bugetare. De asemenea, potrivit modificărilor făcute în comisiile de specialitate și adoptate de plen, ar trebui majorate și salariile profesorilor din acest an, iar autoritățile locale ar urma să primească mai mulți bani.

Plata pensiilor pe luna decembrie se va face în avans

PNL a anunțat că va contesta la Curtea Constituțională legea. Rectificarea bugetară a fost adoptată de plenul reunit al Parlamentului în forma dorită de PSD.

Au fost 242 de voturi pentru, modificările fiind susținute de PSD, ALDE, Pro România și UDMR. Rectificarea bugetară a fost adoptată de plenul reunit al Parlamentului în forma dorită de PSD. Astfel, potrivit proiectului, pensiile vor fi majorate cu 40%, cresc salariile profesorilor și sunt alocate sume suplimentare pentru autoritățile locale.

Au fost 242 de voturi pentru, modificările fiind susținute de PSD, ALDE, Pro România și UDMR. Liberalii vor contesta legea la Curtea Constituțională.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult