Acasa BusinessEconomic Patriciu îşi face reţea radio

Patriciu îşi face reţea radio

scris de R. C.P.
2 afisari

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, într-o conferinţă de presă, care a avut loc joi, că a cumpărat un post de radio pe care intenţionează să-l integreze într-o reţea radio locală.

Dinu PatriciuÎntrebat dacă este vorba de achiziţia postului de radio City FM, Dinu Patriciu a declarat că numele radioului nu este important, deoarece va fi integrat într-o reţea şi va începe să emită cu o nouă titulatură.

„Nu e important numele radioului, deoarece oricum va emite sub un alt nume într-o reţea„, a repetat şi Peter Imre, directorul general al Adevărul Holding.

Pe 12 octombrie 2010, când Adevărul Holding a primit licenţa de la CNA pentru a-şi lansa televiziunea Adevărul TV, Peter Imre a declarat că trustul intenţionează să îşi lanseze şi o reţea de radio.

Reprezentanţii CNA au declarat, joi, pentru Mediafax că Adevărul Holding nu a notificat la CNA că ar fi intrat în acţionariatul vreunei staţii de radio.

Trustul Adevărul, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, are în portofoliu cotidianul Adevărul, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007. Totodată, Adevărul Holding editează Forbes România şi revista Tango.

2 comentarii

Viorica Ianc 12-05-2011 - 21:57

Numai ATATA, spun degetele in fotografie.

Ciu Huhu 13-05-2011 - 04:16

Bravo lui!
Poate crapa dracului de ciuda Basescu si scapam de el si de lichelele lui portocali!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult