Acasa BusinessEconomic Pensiuni în România. Apare site-ul cazarelapensiune.ro

Pensiuni în România. Apare site-ul cazarelapensiune.ro

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM) a lansat miercuri cel mai mare proiect dedicat turismului de pensiune „Întreprinzători în turism – pensiuni în România”, cu un buget de aproximativ cinci milioane de euro, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”.

Pensiuni in Romania un proiect FNTM„Proiectul are ca obiectiv stimularea spiritului de întreprinzător şi a cunoştinţelor manageriale ale actualilor şi viitorilor întreprinzători din sectorul turistic la nivel naţional, prin activităţi şi instrumente inovative de cercetare a pieţei, instruire, consiliere, schimb de bune practici, strategie şi promovare, în vederea susţinerii dezvoltării durabile a turismului in România, a declarat, într-o conferinţă de presă”, Valentin Miron, vicepreşedinte al FNTM.

Printre activităţile specifice ale proiectului se numără consultanţa personalizată pentru dezvoltarea afacerilor a minim 500 întreprinzători şi manageri de pensiuni; motivarea a peste 1500 de actuali şi viitori întreprinzători şi manageri de pensiuni, în vederea îmbogăţirii bagajului de cunoştinte antreprenoriale şi inceperii unei afaceri turistice.

De asemenea, se vor efectua studii market intelligence asupra nevoilor de formare şi consultanţă în sectorul turistic, cercetări cantitative şi calitative la nivel de consumatori români şi străini şi generarea de direcţii strategice în sectorul turismului de pensiune.

În cadrul proiectului se va realiza şi un portal de promovare a pensiunilor www.cazarelapensiune.ro, care va oferi posibilitatea rezervării şi plăţii online.

Proiectul strategic „Întreprinzători în turismpensiuni în România” este implementat de Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri – FNTM (www.fntm.ro), în calitate de lider al consorţiului, în parteneriat cu organizaţiile: Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores de Almeria – ASAJA (www.asajaalmeria.es) şi Asociatia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural – ANTREC (www.antrec.ro). Durata de implementare a proiectului este de doi ani, în perioada februarie 2011–ianuarie 2013.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult