Acasa BusinessEconomic Petrom majoreaza preturile carburantilor

Petrom majoreaza preturile carburantilor

scris de Ziua Veche
5 afisari

Petrom a majorat, incepand de luni, ora 00.00, preturile de referinta la benzine si motorine cu 6 bani/litru , ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produse petroliere, informeaza Agerpres. Astfel, de luni, pretul de referinta pentru un litru de benzina Premium fara plumb 10 ppm este de 4,55 lei, pentru unul de Top Premium fara plumb 99+ – 4,93 lei, OMV Carrera 95 – 4,69 lei, OMV Carrera 100 – 5,35 lei, pentru un litru de motorina OMV Premium Diesel – 4,98 lei, OMV Sprint Diesel – 4,66 lei, Euro Diesel 5 – 4,44 lei si Top Euro Diesel 5 – 4,64 lei.

0 comentariu

Realistul 28-10-2010 - 14:53

Am mai fost noi bilaterali si apoi abandonatzi. Dupa razboi am platit pagubele- bilateralilor- inotind 65 de ani in mizerie si paduchi.Destul Basescu are dreptate NATO sa-iia sub aripa sa-i modereze si sa raspunda pentru rezultatul munci -Comune- totzi aliatzi organizatziei. Ie adevarat ca ar profita unii prin intzelegeri bi-tri- laterale si rusia ie bogata ,naiva si da contra protectzie ,cultura Europeana.Au frica de invazia chinezilor .Europeni si ei sunt dominatzi de spectrul invaziei musulmane. Se vad albii minoritari in teritorile lor dar se vad si manipulatzi de negrii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult