Acasa BusinessEconomic Ponta: Complexul Energetic Oltenia nu se privatizează

Ponta: Complexul Energetic Oltenia nu se privatizează

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, 15 noiembrie, la Târgu-Jiu, că este mulţumit de activitatea Complexului Energetic Oltenia (CEO), care este pe profit, iar compania nu se va privatiza.

Ponta: Complexul Energetic Oltenia (CEO) nu se privatizează (foto:incomemagazine.ro)

Şeful executivului a precizat că s-a ţinut de cuvânt cu ceea ce a promis vizavi de CEO, iar banii obţinuţi din vânzarea a 15 % din acţiunile CEO vor fi folosiţi pentru retehnologizare. Astfel, la Complexul Energetic Oltenia va rămâne acţionar majoritar statul, iar compania nu se va privatiza.

Victor Ponta a declarat, potrivit Agerpres, că „Ce le-am promis, m-am ţinut de cuvânt. În primul şi în primul rând, faptul că sediul e la Târgu-Jiu, în al doilea că printr-o altă conducere s-a trecut înapoi pe profit şi se păstrează locurile de muncă şi de asemenea ceea ce am spus foarte clar, compania nu se privatizează, statul rămâne acţionar majoritar, cei 15 % pe care vrem să-i vindem anul viitor vor rămâne banii în companie pentru retehnologizare”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult