Acasa BusinessEconomic Ponta: În haosul existent în politică, încerc să menţin economia pe linia de plutire

Ponta: În haosul existent în politică, încerc să menţin economia pe linia de plutire

scris de A.B.
4 afisari

Premierul Victor Ponta a anunţat că Executivul încearcă să asigure un echilibru în economie într-o perioadă în care zgomotul şi căldura politică par să acopere lucrurile de substanţă.

ponta

foto: rtv.net

Principala preocupare a Guvernului nu este bătălia politică, ci funcţionarea economiei, a spus premierul Victor Ponta. „Chiar dacă zgomotul şi căldura politică par să acopere lucrurile de substanţă, eu nu mă aflu în Parlament. Preocuparea numărul unu a Guvernului nu este bătălia politică”, a declarat Ponta pentru Mediafax. De asemenea, Ponta a arătat că este un premier social-democrat care a înţeles că economia se află înaintea socialului şi că Guvernul va încerca să îmbunătăţească mediul de afaceri, astfel încât statul să nu mai fie un duşman şi o piedică în derularea proiectelor de investiţii. El a afirmat că este nevoie de management privat la nivelul companiilor de stat, deoarece managementul politic nu funcţionează aşa cum ar trebui, şi i-a asigurat pe oamenii de afaceri că Guvernul nu renunţă la intenţia de a reduce contribuţiile sociale pentru angajatori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult