Acasa BusinessEconomic Ponta l-a demis pe şeful ANRE

Ponta l-a demis pe şeful ANRE

scris de C.F.V.
6 afisari

Premierul Victor Ponta l-a numit pe Niculae Havrilet în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), se precizează într-un comunicat al Guvernului.

Iulius Dan Plaveti a fost demis de la conducerea ANRE

Şeful Executivului a semnat, de asemenea, decizia de revocare a lui Iulius Dan Plaveti din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei. Marţi, Ponta a semnat decizia de revocare a fostului deputat PDL Petru Lificiu din funcţia de vicepreşedinte al ANRE.
Premierul Victor Ponta a declarat joia trecută, la Iaşi, că l-a eliberat din funcţie pe vicepreşedintele ANRE din cauza declaraţiilor făcute de acesta referitoare la majorarea cu 5% a preţului energiei.

În comunicatul Guvernului se mai precizează că Ponta a semnat şi decizia de numire a lui Florin Paşa în funcţia de membru în Consiliul de administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult