Acasa BusinessEconomic Ponta: Returnarea banilor pensionarilor nu este în pericol

Ponta: Returnarea banilor pensionarilor nu este în pericol

scris de M.A.
0 afisari

Nu există niciun pericol ca statul să nu poată returna banii colectaţi eronat de la pensionari la CASS după acordarea primelor trei tranşe, Guvernul urmând să facă o rectificare bugetară în acest sens, a declarat Victor Ponta..

Întrebat dacă există pericolul ca Guvernul să nu mai aibă fonduri la dispoziţie după returnarea primelor trei tranşe, Ponta a răspuns: „Nu există niciun pericol, dar există obligaţia noastră de a adopta o rectificare bugetară, în aşa fel încât să avem toate resursele pentru următoarele 3-4 luni”.

De asemenea, el a subliniat că anul acesta nu vor fi modificări de taxe, însă în proiectul de buget pe anul 2013, pe care îl va prezenta în septembrie sau cel târziu la 1 octombrie 2012, va cuprinde cele mai importante ”viziuni” ale USL, transmite Agerpres.

„Vom implementa cele mai importante măsuri ale viziunii noastre, referitoare la cele trei cote (de impozitare – n.r.) diferenţiate, 8, 10, 12, 16%, referitare la TVA-ul diferenţiat pentru produsele agricole”, a spus şeful Executivului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult