Acasa BusinessEconomic Premii uriaşe joi la Loto

Premii uriaşe joi la Loto

scris de R. C.P.
8 afisari

Loteria Română a anunţă că marele premiu la Loto 6/49 depăşeşte 3,2 milioane euro, în timp ce la jocul ‘Joker’ reportul este de aproximativ 1,4 milioane de euro, iar la jocul ‘Noroc’ se înregistrează un report de peste 586.300 de euro.

LOTO. 14 august 2011

LOTO.Vezi premiile la loto

Noile trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 şi Noroc vor avea loc joi, începând cu ora 17, în cadrul emisiunii ‘Lozul cel Mare’.

La jocul Loto 5/40 se înregistrează un report în valoare de 146.449,28 lei, în timp ce la jocul Super Noroc reportul este de 82.096,66 lei, iar la jocul Plus Noroc de 114.819,21 lei.

Loteria Română mai anunţă că în cazul tragerilor Joker din luna august, clienţii care aleg opţiunea ‘Quick Pick’ au şansa de a merge în vacanţă la Praga. Este vorba de 46 de câştiguri a câte o excursie pentru două persoane, câte una pentru fiecare judeţ în parte, respectiv fiecare sector al Municipiului Bucureşti. Extragerile pentru desemnarea câştigătorilor vor avea loc la 8 septembrie.

În primele şapte luni ale anului 2011, Loteria Română a acordat peste 3,9 milioane de premii, în valoare totală de peste 102,5 milioane de euro.

1 comentariu

TOM Cc 18-08-2011 - 10:06

La loto se castiga cand vrea partidul !! Fiecare partid care detine puterea politica in Romania detine si conducerea Loteriei Romane, care pt partidul respectiv este” vaca de muls”. Nu a-ti observat domnilor ca de la un timp sunt extrase numere perechi ?? De ce nu se revine la tragerea manuala ?? celebra urna cu bile unde un tip dadea la manivela si se extrageau bilele cu manuta ??? Conluzia , loto = taxa pe speranta pe care fiecare roman jucator o plateste saptamanal ! cotizatia pt partidul aflat la guvernare !! Totul este masluit ,masluire cu interes politic .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult