Acasa BusinessEconomic Preşedintele Ford România îşi critică muncitorii

Preşedintele Ford România îşi critică muncitorii

scris de Roland Catalin Pena
5 afisari

Jan Gijsen, preşedintele Ford România, se declară dezamăgit de performanţele muncitorilor companiei, de vreme ce toţi muncitorii au beneficiat de programe de formare.

Despre_FordAceastă impresie a fost împărtăşită de preşedintele Ford România în editorialul revistei întreprinderii pe luna mai.

„Când văd numărul de reparaţii care se fac pe liniile de producţie şi numărul de vehicule care se află în zona de reparaţii, îmi dau seama că nu acordăm importanţa cuvenită clienţilor interni” – este o altă atenţionare adresată de preşedintele Ford România, potrivit TVR.

Unul dintre membrii Consiliului de administraţie afirmă că editorialul nu este critic ci, dimpotrivă, stimulator pentru angajaţi.

Ford este prezent în România din 2007, când a cumpărat Automobile Craiova. Ford produce la Craiova din 2009 modelul Transit Connect şi va lansa producţia modelului B-Max, produs exclusiv în România.

„Vânzările de autovehicule noi în România s-au aflat la un nivel foarte scăzut în ultimii trei ani. Probabil, ar fi trebuit să fie de trei ori mai mari. Anul trecut, am ajuns la 95.000 de unităţi, în timp ce un nivel normal ar fi fost spre 250.000. Toţi producătorii auto şi dealerii au fost afectaţi de această criză”, spunea şeful Companiei Naţionale de Vânzări Ford România, Henrik Nenzen, la începutul lunii mai.

1 comentariu

YAAKOV 19-05-2011 - 08:02

Acest yankeu vrea sa acopere magariile facute de firma Ford, care a carat in Germania utilajele ramase de la Daewoo, le-a reconditionat si le-a revandut prin fostele republici sovietice, la o fabrica a lui General Motors. Americanii sunt mari iubitori si colectionari de otel inoxidabil. L-au luat pe tot de la Daewoo-Craiova.
Iar in privinta productiei, este basm pentru copiii mici. Cand i-au invitat pe Tariceanu si pe Basescu sa le arate ca au demarat fabricatia de automobile, umblau cu limba scoasa dupa sudori. In loc sa aduca roboti de sudura, au sudat sasiele cu muncitorii, cum se sudeaza tevile pe strada.
Asta am auzit de la muncitori si asta va spun.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult