Acasa BusinessEconomic PSD solicita demiterea conducerii TAROM

PSD solicita demiterea conducerii TAROM

scris de Ziua Veche
1 afisari

Departamentul pentru Transporturi si Infrastructura al PSD cere primului-ministru Emil Boc sa dispuna efectuarea unui control riguros la TAROM si sa demita cat mai curand conducerea companiei, pentru „a evita surpriza neplacuta a distrugerii si pierderii unui serviciu aerian de transport valoros si cu traditie”.Social-democratii atrag atentia asupra situatiei dezastruoase in care se afla in prezent TAROM, aratand ca, inca de la investirea in functie, directorul companiei, Ruxandra Brutaru, continua drumul spre faliment al serviciului aerian de transport.

„TAROM, in acest an, se situeaza din punct de vedere financiar pe pierdere, inregistrand un deficit de 80 de milioane de dolari, dar acest aspect economic nu o impiedica pe directoarea Ruxandra Brutaru sa dispuna anumite sponsorizari si sa cheltuiasca banul companiei defectuos, dupa bunul plac. Sub patronatul ministrului Berceanu, fara niciun control, au loc sponsorizarea echipei de fotbal Poli Timisoara, concursuri de oina, concursuri de pescuit realizate de firma SC Brutus SRL, firma care apartine directoarei Brutaru”, se arata in comunicat.

PSD mai sustine ca actuala conducere a TAROM prefera sa mentina un numar mare de curse cu pasageri putini, in loc sa reduca numarul de curse si sa mareasca numarul de calatori.

 

0 comentariu

MC 27-10-2010 - 17:21

sau invers, acu’ sa ma vedeti voi! m-am laudat ca am si eu in spate un site zdravan, ziuaveche.ro, si niste forumisti de zahar candel. ca baietii din concurs au ditamai site-urile auto, si dau cititorii lor click intr-o veselie. voi? multumesc.

BMW 27-10-2010 - 18:43

S-o porti sanatoasa. Acum, crezi ca ai sa poti sa te pui cu coloanele de pdl-isti care se duc la Snagov la audieri? Sezi blinda. Pai dacapt. un amarit de Mitsu esti asa de lesinata, ce-ai zice de-un bmw F10 5er? Cred c-ai da in parkinson. Fir-ar a dracului de saracie. Adevarul e ca intr-un bmv F10, mu.ierile isi cam ridica cracii si se dedau la nebunii dintre cele mai „nastrusnice”!!!! Ai fost in vreunul?

MC 28-10-2010 - 02:10

BMW – nu poti distinge un advertorial de un articol oarecare? nu. cat despre stilul comentariului, no comment. de unde nu-i…

Foreskin 31-10-2010 - 03:08

… are „su7rpriza” ?

caramache 01-11-2010 - 01:50

Te-am vazut – imi ajunge, „woman in natural love”. Cu un suv pentru o luna cu suc? Rau ai ajuns, si mai zici ca esti catchy.
P.S. Pentru tine merge mai curand ASTERIX decat ASX: ASTERIX este cu ….OBELIX.

Parpanghel 03-11-2010 - 23:03

Adevarul , evident daca exista, si aistha, este ca orientalii de la NAM_ DAI TU, au cele mai reusite masini, la ora asta! Dar ce fascineaza, pe blogul dna Carlan este gradul de marlanism a unora din creaturile supreme, de genul bayerische mist verke, alde caca maca, sa nu nominalizez integral.Femeia are talent, este teligenta si asta …va deranjeaza, misoginilor, haha _lerelor!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult