Acasa BusinessEconomic Radu Berceanu: Autostrada Arad – Timisoara se va finaliza anul viitor

Radu Berceanu: Autostrada Arad – Timisoara se va finaliza anul viitor

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Lugoj, cu prilejul inaugurarii soselei de centura a municipiului, ca anul viitor vor fi finalizate si lucrarile la portiunea de autostrada Arad-Timisoara.


Ministrul a mai spus ca, in 2011, vor incepe lucrarile la mai multe portiuni de autostrada de pe Coridorul 4 Pan European de la Nadlac la Arad, operatiuni similare urmand sa fie efectuate si intre Timisoara si Sibiu.

In 2011, avem de finalizat centura Caransebesului. La sfarsitul anului, o sa terminam cele doua portiuni de autostrada in zona Aradului si de la Arad pana la Timisoara. O sa dam drumul la portiunea de autostrada de la granita pana la Arad, pana la actuala centura ocolitoare. De la Timisoara pana la Sibiu, practic, toate portiunile de autostrada vor fi pornite„, a precizat ministrul transporturilor, citat de Agerpres. El a aratat ca, in scurt timp, va fi cunoscut si castigatorul licitatiei de executie pentru portiunea de autostrada Deva-Orastie, valoarea lucrarilor fiind de 180 de milioane de euro.

Cat priveste portiunea de autostrada dintre Sibiu si Pitesti, care nu este acoperita cu finantari din fonduri europene, ministrul a mentionat ca aceasta va fi concesionata.

0 comentariu

un crestin 26-10-2010 - 22:29

Hi,
D.le Andrei Plesu
ce parere aveti despre sfertul de secunda in care tremura genunchii, mainile, zbate inima, pierde capul…
secundele astrale ale omenirii.

cercetas 27-10-2010 - 01:56

dar, stai, daca ti se scoala si nu e bine, nu zice deci sunt ingrijorat

cercetas 27-10-2010 - 02:01

nu cred sa-i fi trebuit Calugarului peste 50 sa vada scris „Smekarazada” si sa nu fie doldora de dopamine d-alea, plus o caciula de oxitocină, basca adrenaloase cat cuprinde, asa ca … ce sa mai, asta e!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult