Samsung vs Apple. Procesoare mai scumpe pentru iPhone şi iPad | Ziua Veche
Acasa BusinessEconomic Războiul Apple – Samsung continuă. Procesoare mai scumpe pentru iPhone şi iPad

Războiul Apple – Samsung continuă. Procesoare mai scumpe pentru iPhone şi iPad

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Sud-coreeni de la Samsung au impus companiei americane Apple o creştere cu 20% a preţului procesoarelor furnizate pentru iPhone şi iPad.

Războiul Apple – Samsung continuă. Procesoare mai scumpe pentru iPhone şi iPad

Publicaţia sud-coreeană Chosun Ilbo a anunţat că „Samsung Electronics a cerut recent Apple o creştere semnificativă a preţurilor procesoarelor pentru dispozitive mobile. Apple a refuzat în primă fază, dar după ce nu a găsit un înlocuitor a acceptat”. Apple cumpără de la Samsung toate procesoarele folosite pentru iPhone şi iPad. Volumul livărilor de procesoare este estimat pentru acest an la 130 de milioane de unităţi şi la circa 200 de milioane pentru anul următor.

Reprezentanţii Samsung şi Apple au refuzat să comenteze deocamdată aceste informaţii apărute. Conform mediafax, Samsung are un contract pe termen lung pentru a livra Apple procesoare pentru dispozitive mobile până în 2014, scrie publicaţia. Cele două companii se află în mai multe dispute privind patentele şi se judecă în tribunale din mai multe ţări, miza fiind dominarea pieţelor de smartphone şi tablete PC. Apple a câştigat un proces în Statele Unite împotriva Samsung, grupul sud-coreean fiind condamnat la plata unor despăgubiri de 1,05 miliarde de dolari, pentru încălcarea unor patente.

1 comentariu

BULA 12-11-2012 - 12:31

Asa le trebuie yankeilor, daca n-au avut minte si le-au dat galbejitilor tehnologie de varf.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult