Acasa BusinessEconomic Reuniunea board-ului FMI privind acordul cu Romania a fost amanata

Reuniunea board-ului FMI privind acordul cu Romania a fost amanata

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Reuniunea board-ului Fondului Monetar International (FMI) in care va fi analizat acordul stand-by cu Romania, programata pentru 28 iunie, a fost amanata, Fondul analizand in prezent impactul deciziei Curtii Constitutionale asupra masurilor de reducere a cheltuielilor propuse de Guvernul de la Bucuresti, transmite Mediafax.


Amanarea reuniunii a fost anuntata de catre seful misiunii FMI de evaluare a acordului FMI cu Romania, Jeffrey Franks. Acesta a aratat ca masurile afectate de decizia Curtii Constitutionale reprezentau o parte importanta din modificarile la acordul stand-by. „In asteptarea identificarii masurilor alternative, reuniunea board-ului pentru cea de-a patra evaluare a acordului stand-by, programata pentru 28 iunie, a fost amanata. Discutiile privind masurile alternative sunt deja avansate si suntem increzatori ca vor putea fi prezentate in board foarte repede”, a spus Franks.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult