Acasa BusinessEconomic Risc de suspendare- nereguli privind derularea POSDRU

Risc de suspendare- nereguli privind derularea POSDRU

scris de D.P.
2 afisari

Auditul european efectuat privind derularea Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU pentru anii 2010 şi 2011 a indicat grave probleme de sistem, ceea ce, din păcate, ar putea duce la suspendarea acestuia, a anunţat luni premierul Victor Ponta.

El a spus că a solicitat ca în prima şedinţă de Guvern să-i fie prezentată o primă evaluare, urmând să se stabilească un plan de acţiune, pentru a fi evitată suspendarea programului. Raportul de audit realizat de organismele europene urmează să fie făcut public cât de curând, a spus Ponta, care a precizat că la acest moment informaţiile au caracter neoficial.

Comisia Europeană urmează să decidă, cel mai probabil, suspendarea plăţilor de bani europeni în Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), în urma misiunilor de audit, a declarat, luni, ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, care a adăugat, însă, că nu a văzut raportul de audit. El a susţinut că suspendarea plăţilor ar urma să fie decisă în câteva zile şi să dureze câteva luni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult