Acasa BusinessEconomic S-a deblocat POSDRU

S-a deblocat POSDRU

scris de Mihaela Popescu TAULET
5 afisari

Premierul Victor Ponta a anunţat luni, într-o videoconferinţă cu prefecţii, că Executivul a primit înştiinţarea oficială de la Bruxelles cu privire la deblocarea Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

„Săptămâna trecută am primit înştiinţarea oficială privind deblocarea Programului Operaţional Sectorial ‘Mediu‘ şi am transmis vineri către Comisia Europeană cereri de decontare – 130 de milioane de euro. Astăzi am primit înştiinţarea oficială de deblocare a POSDRU şi cel mai important este că probabil săptămâna viitoare primim înştiinţarea oficială de deblocare a Programului Operaţional Regional”, a afirmat Victor Ponta. POSDRU a fost deblocat în urma unui audit efectuat în perioada 19-23 noiembrie.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 10:38

Este prima MARE RECUNOASTERE a POLITICII de RECONSTRUCTIE a GUVERNULUI PONTA ! DOAMNE AJUTA si pe MAI DEPARTE !

BULA 04-12-2012 - 13:35

S-a dat din nou drumul la furaciuni prin POSDRU. O sa-si puna smecherii salarii de mii de euroi si rezultatul va fi ZERO pentru Romania. Adica dam bani la UE (tributul anual) si de acolo ni se returneaza o mica parte, dar conditionat, sa nu-i folosim la chestii serioase, la repornirea productiei, ci sa-i ardem „stiintific” pe prostii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult