Acasa BusinessEconomic SAFETY Broker intra în Top 10 al companiilor de profil

SAFETY Broker intra în Top 10 al companiilor de profil

scris de Ziua Veche
0 afisari

Viorel Vasile, Managing Partener al SAFETY BrokerÎn primele 9 luni ale anului 2010, compania SAFETY Broker a intermediat prime brute în valoare de 10,06 mil. EUR. Creşterea înregistrată este de 71% raportat la aceeaşi perioadă a anului precedent, rezultatul plasând societatea pe poziţia a şaptea în topul companiilor de profil. Rezultatele recente fac din SAFETY Broker cel mai bine plasată companie independentă, cu capital integral românesc, în topul brokerilor de asigurare.

 

 “Suntem foarte mulţumiţi de evoluţia companiei noastre în primele nouă luni ale acestui an. Am pus bazele strategiei pe care se dezvoltă acum SAFETY Broker încă din 2008, iar rezultatele se văd. Este vorba despre propriul nostru concept de franciză de retail în asigurări pe care vom continua să îl extindem la nivel naţional, consolidându-ne astfel avantajul competitiv pe piaţa din România” a declarat Viorel VASILE, Managing Partner al SAFETY Broker.

 Analiza rezultatelor pe clase de asigurare arată că 90,6% din afacerile companiei au fost generate de poliţe aferente claselor de asigurare auto: RCA (63,5%) şi CASCO (27,1%). Totodată, asigurările de tip property au reprezentat circa 5 procente în portofoliul companiei, cele de bunuri în tranzit 1,7%, iar cele de răspundere civilă generală, 1,4%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult