Acasa BusinessEconomic Secretele celui mai bogat om din lume

Secretele celui mai bogat om din lume

scris de A.P.
356 Afisari

Omul de afaceri mexican Carlos Slim, considerat cel mai bogat om din lume în versiunea revistei Forbes, a fost în anul 1997 de trei ori la un pas de moarte.

carlos_slim_secrete

Carlos Slim (foto: Agerpres)

El a supravieţuit doar printr-un miracol, se afirmă într-o nouă carte scrisă de biograful său Jose Martinez şi intitulată „Secretele celui mai bogat om din lume, Carlos Slim’. Volumul va fi pus în vânzare săptămâna aceasta, după cum informează media locale, transmite Agerpres. De câteva ori, Slim a fost aproape de moarte din cauza unor probleme cardiace care l-au adus pe patul de spital.El s-a aflat, aşa cum singur recunoaşte, cu un picior în groapă, dar nu se ştie prin ce minune a reuşit să supravieţuiască de fiecare dată, afirmă Martinez.
În 2010, averea lui Slim era estimată de Forbes la 74 miliarde de dolari. Într-un singur an el reuşind să-şi majoreze capitalul cu peste 20 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, potrivit Forbes, în primele opt luni ale anului 2011, averea sa s-a redus cu 10,7 miliarde de dolari. Companiile lui Slim domină piaţa telecomunicaţiilor din Mexic şi o serie de ţări din America Latină.

2 comentarii

Lupu Ardelean 22-11-2011 - 13:54

@Huhu, tu desigur stii cum a facut acest excroc evreu asa de multi bani?

remi 22-11-2011 - 14:03

Aoleu,si asta-i evreu?
Aici scrie ca-i libanez…poate-i crestin…sau musulman,ca evreii stiu ca-s mozaici.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult