Acasa BusinessEconomic Seful Raiffeisen Bank da maxim nota 6 Guvernului Boc. Presedintele BCR e optimist

Seful Raiffeisen Bank da maxim nota 6 Guvernului Boc. Presedintele BCR e optimist

scris de Ziua Veche
2 afisari

.„Nota 6 cred ca ar suficienta pentru guvern, dar poate as merge sub nota 6. Relevant nu este ce spun eu, ci populatia, si revin la increderea acesteia. Sunt oarecum ingrijorat de lipsa de planuri si viziuni clare in legatura cu ceea ce se vaintampla in continuare”, a declarat, la Forumul Financiar de la Bucuresti, Steven Van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank Romania.


In opinia presedintelui Raiffeisen Bank Romania, „daca pretul (masurilor de austeritate – n.r.) este o criza politica poate ca merita platit acest pret”, dar si daca „taxele ar trebui sa creasca, ar fi neplacut”. „Cred ca este cea mai grea recesiune din anii ’30 incoace. Guvernul este intr-o situatie destul de dificila. Lucrul incurajator este ca poate ar trebui sa apara si al treilea partid care sa-l ajute. Acum este vorba despre a indeplini promisiunile”, a spus oficialul bancar. 

Incertitudinea si lipsa deincredere continua sa submineze investitiile, a declarat si presedintele executiv al Bancii Comerciale Romane, Dominic Bruynseels, citat de Agerpres. ‘Redresarea economica se realizeaza prea lent si se sacrifica anumiti clienti pentru acest lucru, efecte colaterale fiind neacordarea de credite. Incertitudinea, lipsa de incredere continua sa submineze investitiile. Interventiile sunt la nivel de suprafata, nu de substanta. O solutie ar fi sa ii ajutam pe clienti sa se ajute singuri, sa treaca prin recesiune. Facem acest lucru prin acordarea de consultanta, de service, prin imbunatatirea comunicarii noastre cu clientii. De asemenea, trebuie sa ajutam Guvernul in domeniile strategice. Economia Romaniei va inregistra, cu siguranta, crestere’, a afirmat reprezentantul BCR. ‘Economia va creste, chiar daca intr-un ritm mai putin alert. Nu ne vom intoarce la anii 2005 – 2006. Romania va fi o destinatie buna pentru investitii in urmatorii zece ani’, a mai spus presedintele BCR.

0 comentariu

Victor Radulescu 18-10-2010 - 15:51

Asta cu „virusurile” e di categoria „succesuri”

Parpanghel 19-10-2010 - 03:40

Doar doua tulpini de HPV (16 si 18) pot declansa producerea unei tumori maligne,semi doctilor!S-au prin …mostenire genetica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult