Acasa BusinessEconomic Sindicatele vor solicita FMI o suplimentare cu trei miliarde de euro a acordului cu Romania

Sindicatele vor solicita FMI o suplimentare cu trei miliarde de euro a acordului cu Romania

scris de Ziua Veche
4 afisari

Confederatia sindicala Cartel Alfa va solicita Fondului Monetar International suplimentarea cu trei miliarde euro a acordului financiar cu Romania, a declarat pentru Agerpres, vicepresedintele CNS Cartel Alfa, Petru Dandea.Vom solicita ca in scrisoarea de intentie sa fie inclusa o prevedere de suplimentare a acordului financiar cu trei miliarde de euro, suma directionata strict pentru pre-finantarea proiectelor europene. Daca ni se va spune ca este imposibila o procedura de amendare a acordului in acest sens, vom solicita ca transele finale de imprumut sa nu fie directionate numai catre BNR, ci in marea lor majoritate catre bugetul de stat, cu destinatia stricta pentru pre-finantarea proiectelor europene„, a spus Dandea.

Seful Misiunii FMI, Jeffrey Franks, se va intalni luni dupa amiaza cu liderii confederatiilor sindicale din Romania.

Potrivit reprezentantului CNS Cartel Alfa, sindicatele vor sa primeasca detalii din partea FMI despre discutiile cu autoritatile romane si despre noua scrisoare de intentie, dar si sa atraga atentia expertilor FMI asupra procedurii de restructurare in sectorul bugetar care, in opinia sindicatelor, incalca grav conventiile internationale in domeniul muncii.

De asemenea, reprezentantii sindicatelor doresc si o clarificare a modului in care va fi modificata legea salarizarii unitare in sectorul public, pentru a fi aplicata din 2011.

 

 

0 comentariu

ioan 24-10-2010 - 16:20

Lasati dracului orgoliile de rahat si scoateti tara din dezastru,altfel va duceti naibii toti politrucii tarii asteia impreuna cu”democratia”asta de rahat.

MELINDA 24-10-2010 - 16:28

cum sa cada guvernul, pai ne intoarcem iar la iliescu si ai lui ?

caramache 24-10-2010 - 18:50

Pai daca Kkrin declara acum ca egzista fiftifaiv protzente ca lotziunea sa mearga la kkanal, ce fel de mare scofala politiciana este din moment ce la pus pe fostul sef al bolnitzelor mioritice sa rrrarrraiaska lotziunea garrrgarrrrisind-o la trribuna desi stia ca nu ie buna?
Apoi Kkrin Trandaferescu se da de anfroasat ca Jefrey Franks vrea sa diskute cu popozitia labelara DUPA ce lotziunea este pusa la vot. Si ma rog, ce-ar vrea Kkarin Trandaferescu: ca FMI-ul sa se bage in trebile matzelor interne ale labelarilor „Prin noi insine!”? Ca sa poata tzipa din toti bojocii kkrinezi ca FMI-ul nu respecta sugeranitatea si dependenta labelara de patricianul suveran si divanul pedeserast?

urbos 24-10-2010 - 19:06

Labagiule caramache, ce mai faci ma, iar n-ai somn? Ai iesit din dosul securistului direct pe forum, in mortii ma-tii de limbist imputit. Apropo, ma-ta ce face, mai trag cainii de ea?

gili 25-10-2010 - 11:26

Astazi 25 octombrie in anul de gratie 1921 , la Sinaia se nastea Maria Sa Mihai I Regele Romanilor .

DUMNEZEU SA II DEA SANATATE , PUTERE SI VIATA LUNGA !

SA NE TRAIESTI MARIA TA !

LA MULTI , MULTI ANI !

SA NE AJUTE DUMNEZEU SA TE VEDEM UNDE ITI ESTE LOCUL , PE TRONUL TARII !

Tot astazi Armata Romana a inchinat victoria eliberarii ultimului stinjen din teritoriul national Zilei de Nastere a Regelui si de aceea astazi alaturi de Maia Sa sarbatorim si ZIUA ARMATEI ROMANIEI .

LA MULTI ANI OSTIRII TARII !

LA MULTI ANI TUTUROR MILITARILOR ROMANI !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult