Acasa BusinessEconomic STB a garantat plătirea datoriilor la Fisc cu sediul şi autobuzele recent achiziţionate

STB a garantat plătirea datoriilor la Fisc cu sediul şi autobuzele recent achiziţionate

scris de Misu Andrei
126 afisari

Societatea de Transport Bucureşti a ajuns să garanteze la Fisc, cu sediul şi parcul de autobuze o eșalonare a datoriei de 231 de milioane de lei, a confirmat azi, într-o intervenţie telefonică la Digi24, directorul STB, Mihai Creci.

Mihai Creci, directorul STB: Suntem societate comercială de un an de zile, avem relaţii contractuale care se desfăşoară pe baze economice şi, într-adevăr, am acumulat nişte datorii la ANAF, este o procedură fiscală foarte clară pentru a eşalona aceste datorii se cere o garanţie, ca la orice bancă comercială sunt nişte garanţii. Am avut bunuri care au fost evaluate de către un expert evaluator agreat de ambele părţi, şi cu ele am garantat pentru cinci de acum încolo o eşalonare la plata TVA-ului, la ANAF.

Jurnalist: Dacă nu vă plătiţi aceste datorii asta înseamnă că fiscul poate să execute silit imobilul, poate opri cu ajutorul poliţiei autobuzele în stradă pentru a le lua certificatele de înmatriculare?

Mihai Creci, directorul STB: Asta nu se va întâmpla niciodată, vom plăti datoriile pentru că cinci ani de-acum încolo, lunar, va trebuie să plătim o sumă care nu este foarte greu de plătit şi nu se va ajunge la acest lucru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult