Acasa BusinessEconomic Tabără va propune UE ca hypermarketurile să pună două preţuri pe etichetă. Vezi care

Tabără va propune UE ca hypermarketurile să pună două preţuri pe etichetă. Vezi care

scris de Ziua Veche
35 Afisari

Hypermarket Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, intenţionează să propună Uniunii Europene, săptămâna viitoare, o strategie în urma căreia anumite taxe impuse furnizorilor de către hypermarketuri să dispară.


„Voi propune ca pe etichetă să existe două preţuri, cel de intrare în magazin şi cel cu adaosurile respective”, a spus Tabără la Realitatea TV.

Potrivit ministrului, ideea eliminării unor taxe impuse de retaileri furnizorilor este împărtăşită şi de state precum Ungaria, Italia sau Germania.”De exemplu, eu nu găsesc normală taxa de dezvoltare. De ce trebuie să dezvolte o reţea pe seama unei taxe suplimentare? Ar mai trebui eliminate taxa de raft, taxa de deschidere a magazinului, sunt mai multe”, a mai spus Tabără.

El consideră că dacă se va aplica corect legea bunelor practici, se vor reduce taxele şi, implicit, preţurile.

0 comentariu

tzepesh 07-11-2010 - 20:06

Diferenta intre tine si ceilalti este ca tu nu vei vedea in veci nici macar propriul cretinism. Detaliile ar fi oricum irelevante. Tu iti esti oricum suficient.

Foreskin 07-11-2010 - 23:51

..bai leprelor care-i suflatzi in gaura de khur moarta… CATI ROMANI au fost pescuitzi impuscati din Dunare sau din sarmele ghimpate – pentru ca NU MAI SUPORTAU IADUL COMUNIST si „pe cel mai bun fiu si fiica a poporului..” / PE CAQTI i-a tocat securitatea – CATI AU MURIT incepand cu CANALUL, POARTA ALBA, JILAVA, PITESTI… etc..

Paduchele asta a murit NEPEDEPSIT… si inconjurat de familie…

un crestin 08-11-2010 - 06:43

PNŢCD Cluj:
Poemul “Dor de Cluj” al lui Adrian Păunescu ar trebui adoptat ca imn al oraşului

Astăzi în România s-a stins un mit. Dispariția marelui poet, scriitor și patriot Adrian Păunescu va lăsa un gol enorm în cultura română. Din păcate, maestrul a trecut în eternitate devastat spiritual din cauza faptului de a fi văzut iubita sa țară prăbușită material și moral în pofida faptului că și-a dedicat întreaga viață ridicării acestui popor și culturii sale. În acest sens, cel mai frumos omagiu dedicat marelui dispărut trebuie să fie respectarea testamentului său cultural și ideologic.
Acesta a fost liderul unei generații, părintele spiritual al celor care s-au remarcat în cadrul Cenaclului Flacăra, un luptător pentru dreptate, un militant al naționalismului luminat și fără îndoială, unul dintre cei mai mari poeți ai României.
Adrian Păunescu a iubit Clujul și i-a dedicat poemul Dor de Cluj, cântec care îndeplinește toate condițiile pentru a fi declarat imnul orașului

capra 08-11-2010 - 17:30

Talantul nu tine loc de caracter.Probabil
a suferit cu buzele si limba.Le-a folosit prea mult pentru o meschina cauza.

oblique 09-11-2010 - 00:12

Pentru ca i-a incurcat, le-a stat in cale ! La fel cu alti romani. Ei aveau nevoie de microfonul lui Adrian Paunescu pentru a-i domina pe romani prin cuvant.Trebuie explicat ce vor sa faca acestia, pentru a intelege cum unii romani le-au stat si le stau in cale.

Elita intergenerationala, de familie, care conspira de foarte multi ani pentru a crea un guvern mondial, are nevoie de a organiza fiecare aspect al societatii: politica, razboiul, cultura, dar mai ales cultura.

Daca tinem cont de acest adevar, atunci istoria din a doua jumatate a secolului 20 capata coerenta si logica. Ceea ce urmaresc aceste elite este Distrugerea Familiei si Glorificarea Statului. Glorificarea Statului este deosebit de importata, pentru ca prin parghiile statului, folosind mercantilismul, vor aceste elite sa impuna Guvernanta Mondiala si sa obtina bogatii si putere colosale, pentru ei.

Pe langa Glorificarea Statului, cu aceeasi energie, acestia incearca sa distruga unitatea familiala, celula de baza a societatii, dupa cum ne tot amintea Ceausescu. Si ataca familia prin pornografia publica, declinul general al moralitatii in societate, hedonismul adolescentilor, feminismul, statul paternalist, care se substituie barbatului intr-o familie, miscarea hippy, etc,etc, nu le lipsesc ideile, importatant este ca familia sa inceapa sa scartaie si sa fie distrusa. Individul devine astfel vulnerabil si maleabil.

Un al 3-lea pilon de control al unei societati este crearea unei Hiper-realitati, a unui Vis bazat pe mituri moderne. Este important pentru ei ca individul sa fie detasat de Realitate, pentru ca Hiper-realitatea, spre deosebire de Realitate, poate fi controlata dupa bunul lor plac. Realitatea este inlocuita cu Basme. Imi vine acum in minte misiunile Appolo, „voiajul” americanilor pe Luna, care au fost demonstrate destul de convingator ca fiind falsuri, escrocherii, basme.

oblique 09-11-2010 - 00:44

Adrian Paunescu a avut omologi in occident. Cine sunt acestia ? Tatal actorului Dennis Hopper a lucrat in OSS, precursorul CIA. Warren Beatty a crescut in baza navala din Norfolk, Virginia. Jack Nicholson nu are certificat de nastere, nu se stie cine este cu adevarat. Emmylou Harris este fata unui ofiter naval american. Tatal lui Jim Morrison a fost amiral in marina americana. Actorul David Crosby a fost ofiter de informatii in Viet Nam. Jimmy Hendrix a fost si el militar. Stephen Stills a lucrat ca ofiter de informatii in America Centrala. Era poreclit „sergentul”. Si lista poate continua la nesfarsit. Miscarea hippy a luat fiinta langa o baza militara americana, in Laurel Canyon, in California.

Dar cea mai interesanta poveste este povestea Beatles-ilor. Cine cauta pe internet va da peste cartea a doi italieni in care acestia au incercat la inceput sa combata dar, dupa cercetarile de rigoare au ajuns si ei la concluzia ca Paul McCarney a fost inlocuit cu o alta persoana, la sfarsitul anilor 60. Exista puternice dovezi circumstantiale ca Beatles-ii au fost mestesugariti, pentru a promova ideile acestei elite in societate, cam cum se fac promotiile Coca-Cola. Exista dovezi ca toate melodiile Beatles-ilor au fost compuse de un profesor de teorie muzicala de la Universitatea din Frankfurt, Theodor Adorno, combinand in mod artistic diferite arii clasice.

Yellow Submarine este o combinatie intre Aida lui Verdi si Toreadorul din Carmen, de Bizet. Can’t buy me love este de fapt Aine Kleine Nacht Musik de Mozart, combinata ingenios. Penny Lane este de fapt Elvira Madigan Piano Concerto Nr. 21 de Mozart, ingenios modificata. From me to you este din Peer Gynt, Trairile diminetii, de E. Grieg. Want to hold your hand este versiunea modificata a From me to you, ambele melodii trebuie ascultate cu atentie. Yesterday este un cantec Neapolitan, modificat, „Piccere’ Che Vene a Dicere”.

oblique 09-11-2010 - 01:10

Got to get into my life este versiunea modificata a Can’t buy me love. I feel fine este de fapt melodia Fire Dance de M. de Falla. Martha my Dear este versiunea modificata a cantecului clasic, Martha de von Flotow. Something este melodia tematica din Spartacus de Khachaturian.

In Hey Jude, Adorno s-a intrecut pe sine insusi si a imbinat Drumul Walkiriilor de Wagner, Concertul pentru pian nr.1 al lui Ceaicovski, si tema Sifoniei a 9-a de Beethoven. Blackbird este de fapt Fantezia ungara a lui Liszt. Get Back este Obladi Oblada modificata. Sgt. Pepper este o combinatie inteligenta intre Marsul Radetzky si Rapsodia romana nr.1 a lui Enescu. She Loves You este versiunea modificata a From Me to You. La fel si You’re gonna lose that girl. A Hard Day’s Night este modificarea unei serenade de Mozart. Ballad of John and Yoko este versiunea modificata a And Your Bird can Sing.

Operatiunea „Promotiile Coca Cola”, cu ghilimelele de rigoare, incepuse si in Romania. Scopul lor era acelasi ca si in occident: Glorificarea Statului, Distrugerea Familiei si crearea Hiper-realitatii. Si apare brusc Adrian Paunescu si le „taie fata”. Si nici nu a prea fost politicos cu ei. Cu un mesaj nationalist, contra obiectivelor komsomoliste hippy, rock-n-roll. Pai sa nu turbeze, sa nu explodeze pipota in ei ?

cercetas 09-11-2010 - 02:44

deducem ca daca l-a taiat Domnul de la viata in ajun de Craciun, nici macar porc nu era.

cercetas 09-11-2010 - 02:46

adica aberatiile sexuale, stricaciunea, improscare cu rau, astea sunt ale porcilor?

oblique 09-11-2010 - 04:08

Adrian Paunescu s-a ridicat la ceruri cu 3 zile inainte de Sf. Arhangheli Mihail si Gavril. Vreau sa-ti aduc aminte ca Sf. Arhanghel Mihail este comandantul ostilor ceresti, iar poetul Adrian Paunescu a fost un luptator, inmormantat cu Onoruri Militare, in aplauzele a mii de romani. Si noi romanii, la fel cu alte popoare, ii iubim pe cei care ne iubesc si nu-i iubim pe cei care nu ne iubesc !!

YAKOV 09-11-2010 - 04:24

A.P. a fost folosit de americani. Aveau interesul sa-l proslaveasca pe Ceasca, dupa ce s-a opus interventiei sovietice in Cehoslovacia. Prin operatiunea „Generatia in blugi” se urmarea si crearea conditiilor interne pentru rasturnarea regimului. L-a pacalit pe Ceasca, cu linguselile de la Cenaclul Flacara.
Probabil ca stii, ca la „revolutie” A.P. s-a refugiat la Ambasada Americana, de frica sa nu fie belit de populatie.
Nici dupa ’89 nu s-a opus distrugerii industriei romanesti, la ordinul americanilor. N-a zis o vorba, desi era mare senator de PDSR. Agitatia produsa in Basarabia a fost tot la ordin, ca sa-si poata muta americanii rachetele nucleare mai aproape de Moskova.

oblique 09-11-2010 - 05:22

Un proverb arab spune, „dusmanii dusmanilor mei, sunt prietenii mei”. Adrian Paunescu a fost poet. Acum conteaza doar opera lui, care este o arma politica de temut. Vom cunoaste corect istoria atunci cand vom avea puterea sa o aflam.
Cine sunt dusmanii si detractorii lui Adrian Paunescu si care sunt motivatiile lor ?

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=9755&format=html

http://www.ioncoja.ro/2010/11/acum-a-incetat-din-via%C8%9Ba-fostul-poet-ceau%C8%99ist-adrian-paunescu/

Foreskin 09-11-2010 - 06:07

…abea astept sa-i pictez crucea cu spray-ul meu anticomunist…

Ninel Peia 09-11-2010 - 12:39

“Istorie framantata” de Ninel Peia

PREFATA

Ninel Peia se dovedeste constant in observarea atenta a vietii romanilor, acelora care nu mai au timp sa viseze, fiind preocupati de disperanta subzistenta. Autorul stapaneste instrumentul analizei si observa cu obiectivitate viata din zilele noastre – saracia, cersetoria, invatamantul, taxele, alegerile, administratia locala, pensiile, si cu precadere lumea satului.
Mesajul sau este recuperarea demnitatii intelectuale si profesionale, evaluand conditia romanului in tranzitie, manat sa se adapteze intr-o societate debusolata.
Cartea de fata este o ilustrare trista a dezastrelor noastre spirituale, intr-o societate debusolata, ce face spagat intre real si virtual, de te intrebi daca mai exista ceva important pentru noi. Autorul ii identifica pe campionii datului cu gura si aflatului in treaba, pe cei care tin mortis sa nu spuna “nu stiu”, pe cei care se considera modele sau formatori de opinie.
Tendinta autorului este spre eseu, chiar daca il face pe cititor sa inteleaga cu mijloacele comentariului jurnalistic , de ce orasenii ii mai dispretuiesc pe tarani, de ce nu se mai face carte sau de ce tinerii doreau pe vremuri sa ajunga militieni sau secretari BOB, iar acum politisti si manechine, de ce Targul de fete a devenit o “mocirloasa butaforie”, de ce Armata si Biserica sunt in topul increderii. Autorul le priveste indurerat.
Cartea de fata este o marturie despre un crampei de istorie framantata, tragica, si uneori murdara, de care, ca un facut, nu reusim sa ne despartim. Este un apel la trezire, daca dorim ca istoria viitoare sa nu fie sumbra

Petre Mihai Bacanu

P.S. -Poetul Adrian Paunescu va ramane etern in inima mea.Ninel Peia

un crestin 10-11-2010 - 02:58

Un zeu cand canta –
si se-ntampla cateodat,
el isi destrama-n vant fiinta toata.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS